Foto: AFP
Foto: AFP

Romanjoli u Londonu dobio uslove kakve mu Milan i Lacio ne nude

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.06.22. | 03:52

Italijan se ipak nada ostanku na Apeninima

Navijač kluba, samim tim i voljan da obuče dres istog, ali bi nadaleko poznata škrtost Klaudija Lotita još jednom mogla da košta Lacio na fudbalskoj pijaci. Ukoliko ne izađe u susret zahtevima Alesija Romanjolija, rimski klub bi mogao da ostane bez kapitalnog pojačanja, jer kako piše Đanluka di Marcio, kapitenu Milana javio se Fulam.

Sudbina 27-godišnjeg štopera još uvek nije poznata. Štaviše, čini se da još nije ni blizu razjašnjenja. Romanjoli je koliko do pre godinu dana bio dovođen u vezu sa Barselonom, navodno je i Čelsi bio zainteresovan za njega, ali je zbog partija u prošloj sezoni – u finišu izgubio startno mesto od Pjera Kalulua - doveo sebe u poziciju da je primamljiv jedino neuporedivo manjem londonskom klubu.

Izabrane vesti

Romanjoliju krajem meseca ističe ugovor sa Milanom i kako Rosoneri nemaju nameru da nastavljaju saradnju, barem ne pod istim uslovima – godišnja plata 3.500.000 evra – prvog jula postaće slobodan u izboru nove sredine.

Sportski direktor Lacija Igli Tare bi to da iskoristi, ali je nemoćan dok ne proda Frančeska Aćerbija, što mu ne polazi za rukom. Pride, nikako ne uspeva da se dogovori sa Romanjolijem oko plate. Bjankoćelesti nude tek nešto više od Milana, navodno 2.800.000 evra plus bonuse (Milan ne ide preko 2.500.000), dok igrač traži 3.500.000, koliko trenutno ima na San Siru.

Fulam je s druge strane, piše Đanluka di Marcio, spremio unosniju ponudu 27-godišnjem štoperu, znatno bolju od italijanskih timova (mada se detalji iste ne navode), međutim, Romanjoli istom nije preterano oduševljen i trenutno je bliži ostanku na Apeninima. Stoga se, dodaje isti izvor, dok čeka da Lacio podigne ponudu, nada da će Milan ponovo pokrenuti pregovore oko produžetka ugovora.


tagovi

Alesio RomanjoliFulamLetnji prelazni rok 2022MilanLacio

Obaveštavaj me

Lacio
Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara