Vejn Runi i Kristijano Ronaldo (©Reuters)
Vejn Runi i Kristijano Ronaldo (©Reuters)

Runi: To što Ronaldo radi je neprihvatljivo za Junajted, ne promeni li se postaće nepoželjno smetalo

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.11.22. | 19:20

„Treba da pogne glavu, trenira i bude spreman kada treneru bude potreban“, kaže jedan od najboljih igrača Crveni đavola u ovom veku

Kristijano Ronaldo je egocentrik, zbog raznorazni stvari dospevao je u žižu javnosti, ali nijedna priča nije potrajala kao ova oko odlaska u tunel pre kraja utakmice sa Totenhemom. Podelio je klupske legende, podigao buru, navukao gnev mnogih... Kakav mu je odnos prema klubu ne sviđa se ni Vejnu Runiju.

Nada se jedan od najbolji igrača Crvenih đavola u ovom veku da će se njegov nekadašnji saigrač spustiti na zemlju, da će pognuti glavu i prestati da bude izvor negativne energije na Old Trafordu. Sve što je do sada radio je neprihvatljivo za Vejna Runija, nema razumevanja kao što je imao Roj Kin.

Izabrane vesti

Nekada niko ne bi smeo ni da izusti, sada se sve glasnije čuje: Mančester junajted je bolji bez Kristijana Ronalda.

„Ne, ne mislim tako. On i Mesi su, verovatno, najbolji igrači svih vremena. Ali, mislim da su stvari koje je uradio od početka sezone neprihvatljive za Mančester junajted. Video sam da ga Roj Kin brani, ali on takav gest uopšte ne bi prihvatio“, rekao je Vejn Runi i dodao:

„To je smetnja koja Mančester junajtedu trenutno nije potrebna, ne sada dok je u procesu obnove. Za Kristijana je najbolje da pogne glavu, trenira i bude spreman da igra kada treneru bude potreban. Ako to uradi – biće opet vredan. Ako ne uradi – biće nepoželjno smetalo".

Kristijana Ronalda je iskritikovao, za Erika ten Haga ima samo reči hvale. Za sada. Konačan sud daće kada se na kraju sezone bude podvlačila crta.

„Mislim da Ten Hag ima dobro prolazno vreme. Ima autoritet, njegov pečat se vidi od dolaska. Prvi put u poslednje dve ili tri godine Mančester junajted ima identitet. To nisam video pre njegovog dolaska. Pokazao je snagu i karakter načinom na koji se nosio sa Kristijanom i onime što je uradio. On je pravi čovek za taj posao. Biće mu potrebno vreme, a korak u pravom smeru biće ulazak među prva četiri u ligi i povratak u Ligu šampiona“.

Sa Erikom ten Hagom još nije imao priliku da porazgovara i razmeni mišljenja, ali je od saradnika holandskog stručnjaka čuo mnogo toga što mu uliva nadu da će na Old Trafordu svanuti.

„Da budem iskren, nisam ga upoznao. Radio sam sa Stivom Meklaredom u Derbiju, koga dobro poznajem i sada sarađuje sa njim. Veoma sam blizak sa Darenom Flečerom, tako da znam šta i kako radi“, podvukao je Vejn Runi.



tagovi

Mančester JunajtedKristijano RonaldoVejn Runi

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara