Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Samo još Valmijera može da pomrsi račune vodećima

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.07.21. | 14:04

Danas na programu prvi meč 25. runde šampionata Letonije

RFS vodi kolo u Letoniji, Riga mu je za petama, a jedino još Valmijera/BSS ima priliku da im ugrozi status. Kalendar 25. kola u ovoj državi na Baltiku otvoriće okršaj Valmijere i Daugavpilsa, dok će ostatak runde biti odigran sredinom avgusta (18.30).

U ovom delu sezone rivali su u različitim oblicima forme. Valmijera je u poslednjoj utakmici ostvarila veliku pobedu nad liderom RFS-om, i to u gostima, i zahvaljujući njoj nije ispala iz šampionske trke. Sada su izabranici Tamaza Pertije na trećoj poziciji na tabeli sa 29 bodova.

Izabrane vesti

18.30: (1,30) Valmijera/BSS (4,70) BFC Daugavapils (10,0)

Dobri rezultati ekipe su u velikoj meri nastali usled podmazane igre u odbrani. U smislu primljenih golova, domaćin ima najbolje pokazatelje u nacionalnom prvenstvu.

Na drugoj strani, Daugavpils je u sredini tabele letonskog prvenstva. Igrači Viktora Moroza pružaju dobar otpor na gotovo svakom mestu, ali klasa fudbalera retko im dozvoljava da uzimaju bodove od favorita. Stoga je prirodno da je klub iz Daugavpilsa van šampionske trke, na petom mestu na tabeli, imajući na kontu 15 bodova.

Valmijera je slavila na tri od poslednja četiri meča, kao i na tri protekla domaćinstva, dok je Daugavpils bez pobede nas pet proteklih mečeva.

LETONIJA 1 - 25. KOLO

Petak

18.30: (1,30) Valmijera/BSS (4,70) BFC Daugavapils (10,0)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Letonija 1sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara