©Reuters
©Reuters

Saudijci žele Brozovića kod Ronalda, Italijanima 15.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.06.23. | 05:17

Hrvat nagovestio želju da promeni sredinu, odlazak otvara prostor za angažman Fratezija

Finansijeri najmoćnijih klubova u Saudijskoj Arabiji odlučni su u nameri da angažmanom brojnih fudbalera iz najkvalitetnijih evropskih liga podignu kvalitet fudbala i privuku pažnju šire javnosti. Dolazak Kristijana Ronalda u Al Nasr predstavljao je kapitalni korak u realizaciji zamisli Saudijaca, a mesecima unazad licitira se sa imenima zvezda koje bi ovog leta mogle da se priključe čuvenom Portugalcu.

Leo Mesi je dugo bio u fokusu, sve do odluke da ipak izabere MLS ligu, goorilo se o transferu i mnogih drugih asova poput Romelua Lukakua i Alvara Morate, a prema saznanjima Đanluke di Marcija igrač koji bi mogao da se preseli na istok je Marcelo Brozović.

Izabrane vesti

Poznati italijanski novinar istakao je da Al Nasr želi Hrvata u svojim redovima i da je na adresu Intera već poslao ponudu od 15.000.000 evra. Rukovodstvo Al Nasra ovim potezom samo je nastavilo poteru za igračima iz najjačih evropskih liga, a među fudbalerima koji su se našli na radaru kluba je i Vilfred Zaha kojem je ponuđen trogodišnji ugovor vredan oko 50.000.000 evra.

Podsetimo, Brozović je istakao nezadovoljstvo u aktuelnoj sredini i najavio odlazak, a javnost na Apeninima kao razlog za takav potez fudbalera označila je njegovu ulogu i činjenicu da u Inzagijevim projekcijama sve više pada u drugi plan, iza Hakana Čalhanoglua.

U slučaju da dođe realizacije transfera Nerazuri bi stvorili uslove za angažman Davidea Fratezija 23-godišnjeg centralnog veziste iz Sasuola koji je već neko vreme na radaru ovosezonskog finaliste Lige šampiona.

Osim Brozovića, na izlaznim vratima su i Edin Džeko i Nikolo Barela za koje bi Inter takođe mogao da inkasira višemilionska obeštećenja, a prethodnih dana govorilo se i o interesovanju sa Ostrva za Filipa Stankovića.


tagovi

Al NasrMarcelo Brozović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara