Snimak koji je izazvao polemiku: Luka Jović ponovo u fokusu španskih novinara i navijača Reala (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.07.21. | 04:55

"Srpski napadač vraća se u Madrid s namerom da se nametne Ančelotiju i izbori mesto u timu. Budućnost mu nije jasna i potrebna mu je predsezona iz snova da bi stekao naklonost novog trenera"

Fudbaleri Real Madrida započeli su juče pripreme za novu sezonu. Među 13 igrača koji su se odazvali prozivci novog-starog trenera Karla Ančelotija našao se i srpski internacionalac Luka Jović, a najtiražniji madridski sportski listovi - Marka i AS, kao posebnu zanimljivost s prvog treninga apostrofiraju klupski video što je zabeležio izlazak igrača na travu Valdebebasa. U "glavnoj ulozi" upravo naš napadač. Odnosno rasprava navijača s društvenih mreža na račun njegovog fizičkog stanja posle odmora.

Više puta u karijeri Jović se susretao s komentarima na račun svoje težine, te načina ishrane. Bilo je toga još dok je bio u Crvenoj zvezdi, da bi odlaskom u Madrid u najvećem transferu za nekog napadača Reala sve to došlo pod posebnu lupu. Ništa neobično za najveći klub na svetu, pogotovo što je Jovićav status i dalje nepoznanica.

Izabrane vesti

Podsetimo, Luka se vraća sa pozajmice iz Frankfurta koja baš i nije imala onakav efekat kakav se očekivao. A počelo je kao u bajci - na povratničkom debiju protiv Šalkea dva gola za manje od pola sata igre. Onda gol Arminiji u Bilefeldu i - kraj. Kao da je neko povukao ručnu. U naredna četiri meseca samo još jedan pogodak, mada je uglavnom bio starter.

"Srpski napadač vraća se u Madrid s namerom da se nametne Ančelotiju i izbori mesto u timu. Njegova budućnost nije jasna i potrebna mu je predsezona iz snova da bi stekao naklonost novog trenera", piše AS ispod pomenutog kratkog video materijala koji je izazvao polemiku.

Da dematuje zlurade i dušebrižnike srpski reprezentativac potrudio se već u prvom kontaktu s loptom po povratku u Real.

Evo njegovog lepog pogotka s jučerašnjeg treninga:

Na lekarski pregled i prvi treningu u Valdebebasu pored Luke Jovića juče su došli: Lunin, Marselo, Odriozola, Karvahal, Naćo, Mendi, Lukas Vaskez, Isko, Odegor, Marijano, Rodrigo i Braim Dojaz. Njima se pridružilo i 10 omladinaca.

Za fizičku spremu igrača ponovo će biti zadužen kondicioni trener Antonio Pintus, koji se vratio u Madrid posle dve godine u Interu.

Jedini novajlija za sada, David Alaba, dobio je produžen odmor zbog učestvovanja na Evropskom šampionatu u dresu Austrije. Podsetimo, on je angažovan kao slobodan igrač posle isteka ugovora sa Bajernom iz Minhena...

Izvesno je da iskusni defanzivac neće biti jedino pojačanje Reala ovog leta, ali zbog finansijske krize ne očekuje se mnogo bombastičnih transfera. Španski mediji najavljuju da je Florentino Perez spremio novac samo za jednu "jaku" kupovinu, dok će ostali igrači biti angažovani kao slobodni ili na pozajmice.


tagovi

Luka Jović

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara