Dragan Stojković Piksi (©Starsport)
Dragan Stojković Piksi (©Starsport)

Šta mogu selektoru Srbije da ponude superligaši u Surdulici?

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.11.21. | 09:36

Stojković specijalan gost na meču Radnika i Kolubare (subota, 15.00) u ovkiru 17. kola Superlige

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, uživo će ove subote od 15 časova da posmatra superligaški meč Radnika i Kolubare. Biće to motiv više za oba tima da pruže dobru predstavu.

Na stadionu u Surdulici je pre nekoliko dana osvanuo mural, posvećen selektoru Orlova. Bio je to lep način da mu se ukaže čast posle uspeha u kvalifikacijama za Mundijal. Stojković se našao u društvu sa legendarnim Argentincem Dijegom Armandom Maradonom.

Izabrane vesti

15.00: (2,40) Radnik (3,25) Kolubara (3,05)

Sama utakmica ne spada u red atraktivnijih koje će se odigrati ovog vikenda u sklopu 17. kola. Sastaju se 13. i 14. tim na tabeli, ekipe koje se bore za opstanak.

Kolubara je u prošlom kolu savladala Napredak sa 1:0, čime je prekinula niz od tri poraza. Radnik je s druge strane posle lošeg otvaranja sezone i smene trenera Igora Bondžulića, odnosno dolaska Dušana Đorđevića, uspeo da podigne formu. Nije izgubio na poslednje tri utakmice, savladao je Crvenu zvezdu (2:1), a zatim remizirao sa Novim Pazarom (1:1) i Metalcem (1:1).

"Ova liga je od smanjenja drugačija, svako može svakoga da pobedi, osim onih najboljih. Sutrašnju utakmicu očekujemo sa neizvesnošću i oprezom, zato što znamo koliko bi nam značio dobar rezultat i koliko bi značilo da nastavimo ovaj dobar niz. Bilo bi od izuzetne važnosti da osvojimo sva tri boda i krenemo polako ga gornjem delu tabele. Znamo da to neće biti lako. Ekipa Kolubare ima nekoliko vrlo kvalitetnih i iskusnih igača, neki od njih su igrali u inostranstvu, tako da nas sutra očekuje žestoka borba. Ipak, ja se nadam da smo došli do nivoa i spreme i forme, tako da možemo da se nadamo najboljem", kazao je Đorđević.

----------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

----------------------

U prvom susretu ove sezone Kolubara i Radnik su u Lazarevcu odigrali 1:1.


tagovi

Superliga SrbijeRadnik SurdulicaDragan Stojković PiksiKolubara Lazarevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara