Stefan Mitrović (©Reuters)
Stefan Mitrović (©Reuters)

Stefan Mitrović pred vratima Turske

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.07.23. | 23:48

Verovatan odlazak iz Španije posle dve godine

Srpski reprezentativac Stefan Mitrović mogao bi ovog leta definitivno da promeni sredinu. Pominjao se Panatinaikos koji je već angažovao Filipa Mladenovića i Filipa Đuričića, ali je ta priča utihnula, dok je sada aktuelna postala varijanta za transfer u Tursku.

Kako pišu lokalni mediji u Turskoj, čije informacije uvek treba uzeti sa zadrškom pošto su skloni senzacionalizmu, Mitrović je pred vratima Antalije. Navodno je usmeni dogovor sa iskusnim štoperom već postignut, a sada ostaje da se utanače detalji sa Hetafeom.

Izabrane vesti

On sa klubom iz madridskog predgrađa ima ugovor na još godinu dana, međutim navodno pregovori sa Antalijom traju dugo i konačno su stigli do pomaka koji vodi ka transferu. Još nije poznato koji bi format operacije bio, odnosno da li bi Mitrović i Hetafe sporazumno raskinuli ugovor, ili bi Antalija morala da plati obeštećenje.

Mitrović je prošle sezone odigrao 22 utakmice za Hetafe, jedan deo takmičenja proveo je na klupi, ali je pred kraj opet zaigrao i bio standardan prvotimac. Antalija je u prošloj sezoni za dlaku izbegla selidbu u niži rang, pa zato i želi pojačanja u praktično svim linijama tima.


tagovi

Stefan MitrovićLetnji prelazni rok 2023AntalijaHetafe

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara