Foto: Eintracht Frankfurt
Foto: Eintracht Frankfurt

Stigla zamena za Silvu: Treća sreća za Santosa Borea?

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.07.21. | 19:42

Za Atletiko Madrid nije ni debitovao, u Viljarealu se nije proslavio, hoće li u Ajntrahtu?

Najavljeno, potvrđeno. Ekspesno je Ajntraht delovao na tržištu i samo tri dana pošto je ostao bez svog najboljeg strelca i ujedno drugog najefikasnijeg napadača Bundeslige, Andrea Silve, doveo je zamenu.

Novi fudbaler kluba iz Frankfurta je Rafael Santos Bore (25). Kolumbijac je potpisao ugovor do 2025. godine, a stigao je bez obeštećenja, jer mu je istekao ugovor sa River Plejtom, u kojem je proveo prethodne četiri sezone. I u tom periodu značajno popravio mršav golgeterski učinak koji je ostavio u prethodna dva mandata u Evropi.

Izabrane vesti

S tim da za Atletiko Madrid, u koji je stigao kao 20-godišnjak iz Deportivo Kalija, nije ni debitovao. Godinu dana proveo je na pozajmici u kolumbijskom klubu, sezonu kasnije je u Viljarealu na 30 utakmica postigao četiri gola i brže-bolje se vratio u Južnu Ameriku.

U River Plejtu je pak bio konstantan, na 149 utakmica ostvario je učinak od 56 golova i 18 asistencija, a sada ga očekuje vrlo težak zadatak – da uđe u kopačke prošlogodišnjeg drugog najboljeg strelca prvenstva sa 28 pogodaka. Prema ranijim navodima Bilda, skauti Ajntrahta pratili su Borea više od tri meseca. I očigledno procenili da je to – to. Da će za Borea treći mandat u Evropi biti srećan.


tagovi

Rafael Santos BoreAjntraht Frankfurt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara