Vladimir Stojković (©Starsport)
Vladimir Stojković (©Starsport)

Stojković povređen, preskače dve utakmice

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.04.21. | 10:57

Popović ide na gol

Herojski je Vladimir Stojković odradio posao za Partizan u Novom Sadu.

Povredio se usred utakmice, ali nije hteo da izađe s terena. I uspeo je da kolenom odbrani na gol-liniji sjajan udarac Čovića glavom i time obezbedi crno-belima prolazak u finale Kupa Srbije.

Izabrane vesti

Ali, nije moglo sve da prođe bez posledica. Na lekarskom pregledu je ustanovljeno da iskusni čuvar mreže Partizana ima hematom i da će morati na bolovanje. Naredne dve utakmice Stojković sigurno neće braniti, a za dalje će se videti, zavisno od toga kako bude reagovao na terapije.

S obzirom na to da je povređen i Nemanja Stevanović, koji je duže vreme van pogona zbog problema sa ramenom, trener Aleksandar Stanojević neće imati mnogo izbora, nego će na naredne dve utakmice „jedinicu“ dodeliti Aleksandru Popoviću. Na klupi za rezerve će verovatno biti još mlađi Matija Gočmanac, koji je u februaru u Novom Pazaru takođe bio u protokolu, kao alternativa Popoviću.

Naredne dve utakmice za Partizan su kod kuće protiv Spartaka i u gostima protiv Proletera, mada s obzirom na situaciju na tabeli, da Parni valjak ne može ni gore ni dole, u Humskoj računaju da je najbitnije da se Stojković potpuno oporavi i spremi do finala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde 25. maja. Igraće se u Beogradu, a žrebom će biti određeno na kojem stadionu.


tagovi

FK PartizanVladimir StojkovićSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara