TRANSFERI (12. januar)

Vreme čitanja: 14min | ned. 12.01.20. | 23:31

Pratite sa nama sva dešavanja sa zimske fudbalske pijace...

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Totenhem dgovorio transfer Fernandeša! Opširnije OVDE
- Inter: Eriksen, Vidal, Jang, Žiru i Kesi, detalji! Opširnije OVDE.

Matija Kaldara se vratio u Atalantu! Opširnije OVDE.
- Čelsijeva prva kupovina posle ukidanja suspenzije je norveški biser! Opširnije OVDE.
- Mančester junajted daje 15.000.000 evra za Birmingemovog 16-godišnjaka. Opširnije OVDE.
- Partizan odbio 8.000.000 evra za Umara Sadika. Opširnije OVDE.
- Fernando Ljorente blizu povratka u Totenhem. Opširnije OVDE
- Propao transfer Slobodana Rajkovića u Ufu. Opširnije OVDE
.

Izabrane vesti


To bi bilo sve za danas. Laku noć vam želi redakcija MOZZART Sporta. Sa novim vestima se javljamo ujutro. 

23.21 - GOTOVO! Francuski štoper Žan Kler Todibo je večeras doputovao u Nemačku kako bi sutra prošao lekarske preglede i zaključio pozajmicu iz Barselone u Šalke. Odbio je Milan, Leverkuzen, Monako, Marselj... 

23.08 - Još jedan španski trećeligaš želi iskusnog srpskog napadača Dejana Lekića. Posle Kultural Leonese i Badahoza, za nekadašnjeg golgetera Crvene zvezde se interesuje i Kordoba. Lekić je slobodan igrač od letos. 

22.57 - Srpski napadač Nikola Đurđić bi mogao da napusti švedski Hamarbi ove zime i da se preseli u Kinu. Neimenovani kineski klub je zainteresovan za njega, otkrivaju švedski mediji. 

22.40 - Napoli je počeo da se raspituje za grčkog levog beka Kostasa Cimikasa iz Olimpijakosa. Prvi izbor na levom boku je Mario Rui kojim Gatuzo i nije baš zadovoljan, dok je rezerva Fauzi Gulam koji želi da napusti klub. Zato Napolitanci jure levog beka, a Gatuzova najveća želja je bivši đak iz Milana, Rikardo Rodrigez. Međutim, opcija je Cimikas

22.29 - Valensija je zainteresovana za Benou Badijašila (19), korpulentnog štopera Monaka. Klub sa Mestalje je spreman da ponudi čak 25.000.000 evra za levonogog defanzivca. 

22.17 - Tino Kadevere je napadač iz Zimbabvea koji igra za Avr i privukao je pažnju brojnih klubova. Aston Vila, Norič, Njukasl, Lion i Flamengo su zainteresovani za Kadeverea

22.05 - Mladi bek Raul Belanova (19) se nalazi na izlaznim vratima Bordoa u koji je došao letos iz omladinskog pogona Milana. Za Italijana se interesuje Verona koji bi da ga pozajmi na 18 meseci uz opciju otkupa za sumu između 5.000.000 i 10.000.000 evra. 

21.53 - BLIZU! Flamengo je na pragu velikog pojačanja. Šampion Brazila i Južne Amerike u odmaklim pregovorima sa Lilom oko brazilskog veziste Tijaga Maje. Maja bi trebalo da dođe na pozajmicu s pravom otkupa za 7.000.000 evra, a presudila je velika želja igrača da se vrati u domovinu i zaigra za velikana sa Marakane.  

21.45 - Albanski štoper Maraš Kumbula iz Verone je jedno od otkrića sezone u Seriji A ove sezone. Momak ima samo 19 godina, a već je skrenuo pažnju klubova poput Mančester Junajteda, Intera, Napolija, ali se šuška da bi najpre mogao da potpiše za Fiorentinu u kojoj bi imao više prostora za napredak i veću minutažu. 

21.31 - Posle neuspeha u pokušaju da dovede Žedsona Fernandeša iz Benfike, Vest Hem se okrenuo Interovom vezisti Robertu Galjardiniju. Čekićari žele Galjardinija na pozajmicu od 18 meseci, ali male su im šanse. Ni Galjardini, ni Inter nisu raspoloženi za transfer ove zime. 

21.22 - Lokalni mediji u Dortmundu javljaju da Borusija ima dobre šanse da narednog leta otkupi beka Ašrafa Hakimija od Real Madrida iako se za igrača interesuje i ljuti rival Bajern. 

21.07 - Benfika i Porto imaju istu metu: Džonatan Dejvid (19). "Kanadski dijamant" kako ga zovu u Belgiji, rešeta mreže ove sezone u dresu Genta koji za njega traži 20.000.000 evra. Benfika i Porto razmišljaju... 

20.59 - GOTOVO! Portugalski mediji javljaju da je Totenhem pobedio u trci za Žedsona Fernandeša. Vezista Benfike stiže sutra na lekarske preglede i potpis ugovora, a o detaljima transfera, opširnije OVDE

20.50 - GOTOVO! Danas smo najavili, a engleski mediji sada potvrđuju: Argentinski napadač Injasio Puseto se seli iz Udinezea u Votford. Visina transfera iznosi nešto više od 16.000.000 evra. 

20.41 - Grčki mediji pišu da je bivši Zvezdine trener Vladan Milojević želja klubova iz Saudijske Arabije. Uskoro opširnije... 

20.35 - Roma je bacilo oko na hrvatskog levog beka Bornu Barišića koji ove sezone blista u dresu Glazgov Rendžersa. Ali Škoti nemaju nikakvu nameru da se rastaju sa Hrvatom i već mu spremaju novi ugovor iako mu aktuelni ističe tek za dve i po godine. 

20.26 - Keln je zainteresovan za iskusnog nemačkog defanzivca Benedikta Hevedesa iz moskovske Lokomotive, ali još nema dgovor ni oko visine obeštećenje, ni oko plate fudbalera. 

20.15 - Flamengo se trudi da zadrži okosnicu šampionskog tima. Na pragu je dogovora sa sjajnim napadačem Brunom Enrikeom o produžetku saradnje do 2024. godine uz povišicu plate na 2.600.000 evra po sezoni. 

20.07 - ZVANIČNO: Napadač Joan Boli koji je povremeni reprezentativac Obale Slonovače, prešao je iz belgijskog Sent Trona u katarski Al Rajan iako je imao i ponudu Đenove. 

19.58 - Torinov vezista Suliho Meite je interesantan Betisu, Fiorentini i Sasuolu, ali nikakva zvanična ponuda još nije stigla. 

19.50 - Još jedno ime se pominje kao rešenje za napad Totenhema. Navodno je opcija i Kristijan Benteke koji želi da napusti Kristal Palas, a ima i ponudu Aston Vile da se vrati na Vila Park. 

19.41 - ZVANIČNO: Islandski defanzivac Ragnar Sigurdson se vratio u Kopenhagen posle šest godina. Iskusni štoper je potpisao ugovor na šest meseci, a došao je kao slobodan igrač posle raskida ugovora sa Rostovom. Imao je i ponudu Antalije, ali je izabrao Kopenhagen čiji dres je nosio tri sezone. 

19.33 - Iskusni štoper Aleksandar Kosorić se vraća u Željezničar pošto je raskinuo ugovor sa Balzanom sa Malte. Nekadašnji član Partizana je igrao za Želja u periodu od 2014. do 2017. godine. 

19.21 - Juventus je pre nekoliko nedelja predložio Pari Sen Žermenu da mu pošalje Emrea Džana u zamenu za Leandra Paredesa. Međutim, PSŽ svog vezistu vrednuje više i nije spreman na trampu "glava za glavu". PSŽ ceni Paredesa na 45.000.000, a Džana na 30.000.000 evra. 

19.09 - ZVANIČNO: Najbolji igač i strelac banjalučkog Borca, iskusni Stojan Vranješ je danas produžio ugovor do 2023. godine. Nekadašnji vezista Vojvodine, poljskih i rumunskih klubova je ponikao u Borcu u koji se vratio pre godinu dana iz Željezničara. Bio je najbolji igrač tokom polusezone i zasluženo je nagrađen novim ugovorom. 

19.00 - Posle dva dana u Milanu i sastanaka sa Interovim čelnicima, menadžer Martin Šots koji zatsupa Kristijana Eriksena je napustio Italiju i zaputio se u London na sastanak sa svojim klijentom. Inter je ponudio najbolje uslove Dancu (10.000.000 evra po sezoni) i njegov agent je prihvatio ponudu. Pitanje je samo tajminga kada će Eriksen doći u Inter. Sada ili na leto. Totenhem želi da to bude sada i da zaradi oko 20.000.000 evra za obeštećenje iako Inter nudi samo 12.000.000. Igrač želi da to bude na leto kako bi inkasirao i bonus za potpis kao slobodan igrač. 

18.51 - Evidentno je da je Milan digao ruke od Kšištofa Pjonteka i da želi da ga proda. Nova formacija 4-4-2 sa Leaom i Ibrahimovićem govori da je Poljak višak, a Rosoneri su odredili cenu od 30.000.000 evra. Totenhem i Njukasl za sada deluju kao najozbiljniji kandidati za njegovu kupovinu, ali zvanične ponude još nisu stigle na San Siro. 

18.40 - ZVANIČNO: Brazilski Kruzeiro je otkupio od Ajaksa kolumbijskog desnog beka Luisa Orehuelu za 1.300.000 evra. Kolumbijac je prethodnu sezonu proveo u Kruzeiru kao pozajmljen igrač Ajaksa. 

18.31 - Alaves pregovara sa Betisom o dovođenju dvojice fudbalera na pozajmicu. Prvi je vezista Viktor Kamarasa koji je pre tri godine igrao za Alaves kao pozajmljen fudbaler Levantea i potom je otišao u Betis za 7.000.000 evra. Tamo se nije snašao i išao je na pozajmice Kardif i Kristal Palas gde je malo igrao ove sezone. Alaves se nada njegovom dolasku, ali Betisov uslov je pozajmica s obaveznim otkupom ugovora na leto. Drugi igrač kojeg Alaves želi je Betisovo dete Ismael Gutijerez (19). 

18.23 - ZVANIČNO: Danski štoper Jakub Rasmusen je prešao iz Fiorentine u nemački Ercgerbirge Aue na pozajmicu do kraja sezone. 

18.14 - Na pomolu je nova 'burazerska' transfer operacija između Votforda i Udinezea. Argentinski napadač Injasio Puseto se nija baš najbolje snašao u Udinezeu i biće prosleđen na pozajmicu u Votford. Podsetimo, u oba kluba gazduje familija Poco

18.05 - Volfzburg je odlučio da proda holandskog defanzivca Džefrija Brumu. Nemački klub čeka ponude... 

17.59 - Silas, trener lisabonskog Sportinga, priznao je danas da najverovatnije neće moći da računa na Bruna Fernandeša u velikom derbiju protiv Benfike narednog petka. Podsetimo, Fernandeš se nalazi na pragu velikog transfera u Mančester Junajted. Obeštećenje i detalji ugovora još nisu ugovoreni, ali je blizu. Junajted bi Sportingu trebalo da plati oko 70.000.000 evra za kapitena. 

17.51 - ZVANIČNO: Srpski veteran Miroslav Grumić je napustio redove mađarskog prvoloigaša Zalaegeršega i potpisaće ugovor za drugoligašem Segedom. 

17.45 - ZVANIČNO: Ondrej Duda iz Herte je novi igrač Noriča! Opširnije OVDE

17.39 - Argentinski reprezentativni vezista Gvido Rodrigez je doputovao u Meksiko Siti da sa svojim klubom Amerikom dogovori sve detalje transfera u Betis. Već nedeljama traju pregovori španskog i meksičkog kluba od Rodrigeza i izgleda da su urodili plodom. Ceo transfer bi trebalo da iznosi oko 8.000.000 dolara. 

17.30 - Pepe Reina je primećen na tribinama Vila Parka na meču protiv Mančester Sitija. Španski golman čeka da Milan potpiše Asmira Begovića pa da on i zvanično postane član Aston Vile. 

17.19 - Novo ime za napad Totenhema! U pitanju je zaboravljeni portugalski napadač Andre Silva koji je trenutno član Ajntrahta iz Frankfurta kao pozajmljen igrač Milana. Murinjo razmišlja o dovođenju mladog zemljaka kao alternative za povređenog Harija Kejna. Inače, isti im je menadžer - Žorž Mendeš

17.10 - BLIZU: Turska Konja je nadomak transfera holandskog napadača Džodija Lukokija iz Ludogoreca. Nikakvi detalji transfera još nisu poznati... 

17.03 - Sećate li se brazilskog veziste Sandra? Nekad je igrao u Totenhemu, Kvins Park Rendžersima, Vest Bromu, Antaliji, Beneventu... Nedavno je raskinuo ugovor sa Đenovom, a sada ima poziv indonežanskog kluba Persib Bandung koji je u vlasništvu bivšeg Interovog gazde Erika Tohira

16.55 - Navodno je i Mančester Junajted zainetersovan za Bokin biser Agustina Almendru (19). Mladog vezistu je letos želela Roma, ove zime je Bekamov Inter Majami ponudio Boki 10.000.000 dolara za 70 odsto Almendrinog ugovora, a izgleda da su zainetersovani i Crveni đavoli. 

16.51 - CRVENA ZVEZDA: Posle Bordoa, još jedan klub je pokazao interesovanje za Zvezdinog napadača Milana Pavkova. Opširnije OVDE

16.45 - BLIZU! Drugoligaš Šefild Venzdej je nadomak pozajmice napadača Konora Vikama koji je višak u Kristal Palasu. 

16.36 - Zenit želi Italijanskog napadača Simonea Zazu. Rusi još nisu dostavili konačnu ponudu, ali bi trebalo da to urade narednih dana. Torino je pre nekoliko dana odredio Zazinu cenu: 15.000.000 evra. 

16.29 - Njukasl je spreman da pusti Dvajta Gejla na pozajmicu ove zime, ali pod jednim uslovom. Klub koji ga pozajmi mora da se obaveže na otkup ugovora narednpog leta za 20.000.000 funti. Zainteresovani su Lids i Notingem Forest.  

16.20 - Iako je Žoze Murinjo nedavno demantovao da je Totenhem zainteresovan za vezistu Žersona iz Flamenga, brazilski mediji tvrde drugačije. Globo piše da Totenhem želi Žersona, ali da mu je skupa cena od 30.000.000 evra ispod koje Flamengo ne želi da pregovara. 

16.11 - Bosanski golman Asmir Begović je trenutno na lekarskim pregledima u Milanu posle kojih bi trebalo da zaključi pozajmicu iz Bornmuta. I da otvori vrata za odlazak Pepea Reine u Aston Vilu. 

16.05 - Peruđa nije uspela da dovede Slobodana Rajkovića i sada mora da traži štopera na nekoj drugoj adresi. Klub iz Umbrije želi poljskog štopera Bartoša Salomona iz SPAL-a. 

To je sve od Nikole Stojkovića u prvoj smeni, sa vama se do kraja dana druži Aleksandar Gligorić

15.49 - Francuski štoper Adil Rami želi po svaku cenu da se vrati u Primeru. Ne ostaje mu se više u Fenerbahčeu i navodno već ima ponudu s Iberijskog poluostrva što je potvrdio njegov agent Marko Kirdemir, ali nije želeo o imenima. Takođe, otkrio je da Rami ima pozive iz MLS i Kine. Podsetimo, Rami je najbolje partije karijere pružao igrajući za Valensiju, mada je branio i boje Sevilje.

15.39 - Interovi svi potencijalni poslovi, sve na jednom mestu! Opširnije OVDE.

15.22 - Lokalni list Ruhr Nachrichten javlja da je Borusija Dortmund ozbiljno zainteresovana da od madridskog Reala skroz otkupi ugovor supertalentovanog Ašrafa Hakimija! Mladi desni bek se odlično snašao na Vestfalenu i u klubu su spremni da sednu za sto s ljudima iz Reala i razgovaraju o ceni.

15.00 - Čelnici Atletiko Paranensea potvrdili su brazilskim medijima da su dobili zvaničnu ponudu od Benfike za supertalentovanog Bruna Gimaraeša. Obeštećenje od 20.000.000 evra, plus 10 odsto od naredne prodaje. Čeka se odgovor iz Brazila.

14.44 - Dosta se tokom dana piše o dešavanjima u Barseloni i tome da li će Ćavi Ernandez preuzeti trenersku palicu od Ernesta Valverdea odmah ili na leto. Međutim, 99 odsto izvesno je da se Ćavi neće vratiti u voljeni klub sada i da će se pregovori nastaviti u pravcu dolaska na leto. Takvim informacijama barataju praktično svi relevantni izvori u Španiji, pogotovo oni iz Katalonije i bliski klubu. Ernesto Valverde je još jednom “izbegao metak“.

14.31 BLIZU: Milanska Gazeta javlja da je postignut dogovor između Intera i Kristijana Eriksena oko ličnih detalja saradnje! Ugovor na četiri i po godine, kako smo najavili, plata od 7.500.000 evra godišnje, plus bonusi, ostaje samo da se klubovi dogovore. Vruće, vruće... 

14.29 - Everton bi uskoro trebalo da završi transfer talentovanog štopera Karlajla, 17-godišnjeg Džareda Brentvejta. Golobradi tinejdžer je ove sezone odigrao pet utakmica za člana Lige 2, koji je odbio inicijalnu ponudu od 600.000 evra. Karlajl traži oko 1.100.000 evra, plus bonuse.

13.59 - Bivši štoper Partizana Svetozar Marković mogao bi posle samo šest meseci da napusti Pirej i preseli se u Trabzon, koji ga želi na pozajmicu do kraja sezone, ali uz opciju kupovine. Opširnije OVDE.

13.49 BOMBA: Možda nema veze s mozgom, ali kada se objavi kao ekskluzivna vest, vredna je pažnje. Novinar britanskog tabloida Metro Šon Kerns, inače cenjen u novinarskim krugovima na Ostrvu, tvrdi da je najbolji igrač Aston Vile Džek Griliš želja Pepa Gvardiole! Ali, za leto. Opširnije OVDE.

13.45 BLIZU: Nirnberg dobija veliko pojačanje iz Arsenala! Stiže Konstantinos Mavropanos na pozajmicu do kraja sezone, javlja Bild. Grčki reprezentativac je svojevremeno važio za velikog talenta, ali sa na Emirejtsu nije snašao, zbog čega mu je pozajmica zasad realnost. Doduše, Nirnberg izvesno neće imati opciju otkupa na leto.

13.23 - Još samo sitnice dele Čelsi i Inter oko dogovora za transfer Olivijea Žirua! Trenutno su dva kluba na razdaljini manjoj od milion evra. Čelsi traži 5.000.000 za obeštećenje i milion evra kroz bonuse, dok Inter nudi samo milion evra manje za obeštećenje. Žiru je jučerašnju Čelsijevu pobedu nad Barnlijem ispratio s tribina.  

13.10 - Milanski dnevnik Gazeta delo Sport tvrdi da će Totenhem pokušati da vrati Fernanda Ljorentea na pozajmicu do kraja sezone kako bi odmenio povređenog Harija Kejna. Posle odlaska Karla Anćelotija Ljorente se više ne uklapa u planove Đenara Gatuza, zbog čega je rastanak izvestan. Opširnije OVDE.

12.49 - Novosti u vezi budućnosti Nikole Ninkovića. Bivši Partizanov vezista rekao je “DA“ Bariju, gde bi trebalo da ode na pozajmicu, ali sada je potrebno da se Napoli i Askoli nađu oko detalja. Podsetimo, Napoli je predložio Askoliju pozajmicu do leta uz obavezu otkupa na 1.700.000 evra, s tim što bi Ninković tih šest meseci praktično proveo u Bariju, koji bi imao i opciju da automatski produži tu pozajmicu na još godinu i po dana u slučaju da klub iz poznate italijanske luke obezbedi plasman u viši rang. Kakva zavrzlama...

12.39 BLIZU: Čekamo, kao verovatno i vi, da se više završi ova sapunica zvana “Rejnijer u Realu”. Evo, danas su španski mediji na sva usta razglasili da Rejnijer upravo obavlja drugi deo lekarskih pregleda, posle čega će se valjda konačno pristupiti potpisivanju ugovora do juna 2026. godine. Podsetimo, Real će Flamengu platiti 30.000.000 evra za momka koji još nije ni punoletan.

12.25 - Osim vesti za Umara Sadika, Savo Milošević je potvrdio da se svi u Partizanu nadaju da će Slobodan Rajković na kraju ipak završiti u Humskoj 1. To samo potvrđuje priču da Rajković ipak neće u rusku Ufu...

12.20 - PARTIZAN: Savo Milošević otkrio je novinarima na prvom okupljanju tima pred start priprema za prolećni deo sezone da Partizan ima ponudu tešku između 7.000.000 i 8.000.000 evra za Umara Sadika, ali da je klub istu glatko odbio i da za nigerijskog ofanzivca traže 15.000.000 evra! Opširnije OVDE.

12.10 - Britanski Gardijan tvrdi da smo sve bliži raspletu po kojem će Kristijan Eriksen pojačati Inter odmah! Podsetili smo juče da bi Danac na Meaci mogao da ima platu od 10.000.000 evra, a sada se ističe da će ugovor biti potpisan na četiri i po godine, ako do dogovora prethodno dođe. Totenhem za Eriksena traži 20.000.000 evra, dok Inter nudi najviše 12.000.000 evropskih novčanica.

12.00 - Novinar katalonskog dnevnika Mundo Deportivo Serđi Sole objavio je da Barselona više ne vidi Nelsona Semeda u grupi igrača koji nisu na prodaju. Navodno, to je odmah privuklo čelnike Bajerna koji su spremni da krenu po Semeda već sada, ali da transfer ne bi bio završen pre leta. O visini obeštećenja zasad nema reči, ali pratićemo ovu priču.

11.56 - Poznati britanski tabloid Miror je pod vinjetom “ekskluzivno“ objavio informaciju da je Mančester junajted poslao zvaničnu ponudu od bezmalo 15.000.000 evra za talentovanog 16-godišnjaka Džada Belingema. U pitanju je momak koji je letos debitovao za prvi tim, igra redovno i to uglavnom na poziciji centralnog veznog. Dosad je upisao 24 nastupa uz tri gola i jednu asistenciju. Opširnije OVDE.

11.45 - Ni Saragosa, ni Albasete, ni Đirona, već Panatinaikos. Vezista Valjadolida Anuar odlučio je da ostatak sezone provede u Panatinaikosu na šestomesečnoj pozajmici u potrazi za minutima u prvom timu. Anuar je krajem novembra produžio ugovor s Valjadolidom do juna 2023. godine, ali na njegovo insistiranje otišao je kako bi igrao redovno.

11.21 - Trener Spala Leonardo Sempliči otkrio je da nije bila njegova ideja da Jasmin Kurtić bude prodat ove zime, već da je to insistirao upravo Slovenac. Kurtić je, podsetimo, nedavno postao novi igrač Parme.

11.17 ZVANIČNO: Atalanta je s ponosom predstavila Matiju Kaldaru, povratnika u Bergamo! Prema svim dosadašnjim najavama, biće to besplatna pozajmica od 18 meseci, uz opciju kupovine na 15.000.000 evra, dok će Milanu ići procenti od naredne prodaje. Opširnije OVDE.

11.12 ZVANIČNO: Čelsi je završio prvi transfer otkako je skinuta suspenzija za registraciju novih igrača. Na Stamford Bridž stigao je supertalentovani norveški napadač Brajan Fijabema za sumu od 600.000 evra! Opširnije OVDE.

11.00 - CRVENA ZVEZDA: Set vesti iz Ljutice Bogdana 1a - Miloša Degeneka prate kineski klubovi, sportski direktor Mitar Mrkela bi Dušana Tošića, dok od mogućeg dolaska Mirka Antonučija nema ništa. Opširnije OVDE.

10.55 - PROPALO: Slobodan Rajković nije uspeo da se dogovori ni sa čelnicima Ufe oko saradnje, Partizan je opet u igri! Opširnije OVDE.

10.50 GOTOVO: Verder je doveo štopera Hofenhajma Kevina Fogta. U pitanju je pozajmica do kraja sezone, ali bez navedene opcije kupovine na leto.

10.45 - Dan počinjemo informacijom da je Hakan Čalhanoglu na meti Arsenala. Pisali smo juče da Milanovog plejmejkera želi Roma i da Rosoneri traže između 15.000.000 i 18.000.000 evra, ali sada bi Arsenal mogao da pomrsi račune. Prodaja jedino dolazi u obzir. Opširnije OVDE.


Dobro jutro poštovani čitaoci portala MOZZART Sport, dobro došli u novi dnevni blog posvećen zimskom prelaznom roku. S vama će ovog jutra biti Nikola Stojković. Pre nego što startujemo OVDE se podsetite jučerašnjih dešavanja sa fudbalske pijace. O najvažnijim vestima, možete da se informištete i klikom na poseban tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK".  Takođe, možete i u posebnom tekstu OVDE da se informišete šta veliki klubovi planiraju ovog meseca.  


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara