Nemanja Stojić (©TSC)
Nemanja Stojić (©TSC)

TSC doveo štopera koji je dao četiri superligaška gola prošle sezone

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.06.22. | 16:41

Drugo pojačanje u Bačkoj Topoli

Nisu uspeli da obezbede evropske kvalifikacije, ali za odgovorne u Bačkoj Topoli to je samo dodatni podsticaj da se dodatno pojačaju i kroz godinu dana budu među srpskim predstavnicima u Evropi.

Upravo zato TSC je reagovao i doveo pojačanje u poslednjoj liniji. Radi se o štoperu Nemanji Stojiću, dojučerašnjem fudbaleru Metalca iz Gornjeg Milanovca. Stojić stiže na sever Srbije posle samo godinu dana provedenih u Moravičkom okrugu pošto iza sebe ima odličnu sezonu ovenčanu sa četiri pogotka!

Izabrane vesti

Rođeni Begrađanin se odmah istakao kao jedan od nosilaca ne samo defanzivne linije Metalca, već i cele ekipe, zbog čega je bio nagrađen kapitenskom trakom u prolećnom delu sezone. Najvažniju ulogu dobio je pošto je Bojan Mlađović prešao u niški Radnički.

Stojić je u drugom delu propustio samo jednu utakmicu, a zbog svoje visine bio je česta pretnja po protivničke golmane zbog čega je među defanzivcima bio drugi strelac Superlige zajedno sa Aleksandrom Dragovićem, dok je jedino Slobodan Urošević u dresu Partizana zatresao mrežu više puta - pet.

TSC-u je Stojić drugo pojačanje za predstojeću sezonu posle krilnog ofanzivca Saše Jovanovića koga superligaška publika pamti po odličnim partijama u dresu Mladosti iz Lučana pre nego što je otišao prvo u Deportivo La Korunju, potom i Al Fateh iz kojeg se i vraća u srpski fudbal.


tagovi

TSC Bačka TopolaNemanja StojićLetnji prelazni rok 2022Metalac Gornji Milanovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara