Navijači TSC Bačke Topole (©Starsport)
Navijači TSC Bačke Topole (©Starsport)

TSC prati Partizan, Krstajićev pomoćnik poručuje: Moramo da pobedimo Kolubaru

Vreme čitanja: 3min | pon. 02.08.21. | 11:16

Poslednji meč 3. kola Superlige Srbije na programu je u ponedeljak od 19.00 časova u Senti, domaćin traži treću pobedu. Promo kvota u Mozzartu na trijumf tima iz Bačke Topole je 1,38

Savršeno je TSC iz Bačke Topole otvorio sezonu u Superligi Srbije. Prvo je rutinski na svom terenu savladao Novi Pazar sa 2:0, a posle toga je nadigrao Metalac u Gornjem Milanovcu sa 4:2. U ponedeljak će od 19 časova protiv Kolubare u Senti pokušati da ostvari još jedan trijumf i tako zadrži korak za liderom Partizanom.

Debitant u Superligi, Kolubara, u prošlom kolu je osvojila svoj prvi bod protiv Radnika iz Surdulice. Nisu Lazarevčani iskoristili to što su imali četrdesetak minuta igrača više, Radnik je u finišu meča stigao do 1:1.

Izabrane vesti

19.00: (1,38) TSC Bačka Topola (4,70) Kolubara (8,50)

Probijen je led, sada se fudbaleri Kolubare nadaju da mogu da prirede iznenađenje i upišu svoj prvi trijumf. Probaće da iskoriste to što je domaćin oslabljen.

Trener TSC-a Mladen Krstajić neće moći da računa u ponedeljak na Filipa Babića, koji je u 1. kolu doživeo tešku povredu i odsustvovaće do kraja polusezone. Takođe, otišao je i najbolji strelac Nenad Lukić u mađarski Honved, a neće biti lako nadomestiti njegove golove.

Krstajićev pomoćnik Stefan Janković poručio je da Kolubara uopšte nije loša ekipa i da ima nekoliko kvalitetnih igrača, odnosno da će mučiti svoje rivale kada se pojačanja budu uigrala.

O Kolubari znamo da imaju kvalitet iako su u prva dva kola ostali bez bodova. Imaju nekoliko pojedinaca koji mogu da naprave razliku. Napravili su sasvim solidan posao tokom prelaznog roka. Problem im je što su doveli veliki broj igrača i što će im biti potrebno vreme da dođu na određeni nivo. Mi ulazimo puni samopouzdanja posle ove dve pobede“, rekao je Janković.

On je dodao i da mora da se pronađe adekvatna zamena za povređenog Babića i prodatog Lukića. Najverovatnije će umesto njih dvojice da budu angažovani novi igrači.

Posle prvog kola smo ostali bez Babića, koji će najverovatnije morati na operaciju i neće igrati do kraja sezone. Osim toga, na našu žalost smo prodali Lukića. Zaslužio je da ode u veći klub i napreduje u karijeri. Probaćemo da do kraja prelaznog roka dovedemo jednog ili dva igrača i da tako popunimo nedostatke. Puni smo samopouzdanja, imamo maksimalan broj bodova. Sada nam dolazi Kolubara, koju poštujemo, ali moramo da ostvarimo pobedu i da se u dobrom raspoloženju spremamo za Niš, gde ćemo takođe da tražimo bodove“, najavio je Janković.

TSC i Kolubara se nikada do sada nisu sastali. Ovo će im biti prvi okršaj.

SUPERLIGA SRBIJE – 3. KOLO

Petak

Proleter - Novi Pazar 2:2 (0:1)

/Tomović 48, Ortiz 57 - Aganspahić 18 pen, Dimić 47/

Napredak - Radnički 1923 1:0 (0:0)

/Rašo 62ag/

Subota

Spartak - Crvena zvezda 1:3 (1:2)

/Pankov 26 ag - Ivanić 5, El Fardu Ben 39,, Krstović 90/

Radnik - Radnički 1:1 (1:1)

/Milovanović 3 - Škrbić 20/

Nedelja

Čukarički - Metalac 2:1 (1:0)

/Jovanović 45+1, Savić 53 - Šarić 76/

Odloženo: Mladost L. - Vojvodina

Partizan - Voždovac 4:0 (2:0)

/Rikardo 11, Šćekić 22, Holender 52, Pantić 70/

Ponedeljak

19.00: (1,38) TSC Bačka Topola (4,70) Kolubara (8,50)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Superliga SrbijeTSC Bačka TopolaKolubara Lazarevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara