Najnovije vesti

UEFA odlučila, bez kazne za 12 begunaca

Vreme čitanja: 2 minuta

Aleksandar Čeferin (©Reuters)

O daljim merama odlučivaće se u budućnosti

Evropska kuća fudbala (UEFA) donela je odluku da ne kazni dvanaest klubova koji su pokušali da organizuju Superligu Evrope, odlučeno je na sednici Izvršnog odbora u švajcarskom gradu Montre.

Prema informacijama koje stižu sa sastanka, iako se razmatralo da bude kazni, čak i drakonskih za Real Madrid i Juventus kao glavne organizatore zatvorene lige bogataša, na kraju je izglasana odluka da se klubovi ne sankcionišu.

Tokom poslednja dva dana pojavljivale su se razne informacije od (ne)proverenih izvora, od novčanih kazni za sve koji su pokušali da se prebace u Superligu, preko toga da se razmatra izbacivanje Real Madrida iz polufinala Lige šampiona koje treba da igra s Čelsijem naredne sedmice, do jednogodišnje suspenzije za Blankose i Staru damu, ali se od svega toga ipak odustalo.

Subota, 18.30: (4,30) Vest Hem (3,50) Čelsi (1,87)

Prvi čovek Uefe Aleksandar Čeferin je ovih dana u ozbiljnim verbalnim sukobima sa Florentinom Perezom i Andreom Anjelijem, koji se sada nalaze na stubu srama zbog pokušaja da fudbal odvedu u potpuno pogrešan smer. Sada se u fudbalskom svetu postavlja pitanje da li će i najavljena reforma Lige šampiona koja bi mogla da se dogodi već od sezone 2022/23 po nekim izveštajima biti zapravo neka forma zatvaranja takmičenja. Ali, o tom - potom...

IZBOR UREDNIKA


Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva