Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Ukleta Mendoza: Himnasiji se ne isplate domaćinstva, San Martin se počastio

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.06.21. | 03:56

Remi bez golova

Kako je počelo, ne bi se u Himnasiji mnogo bunili kada bi ih primorali da sve utakmice igraju van Mendoze. Ne prija Himnasiji domaći teren, postalo joj je strano da se sladi u svojoj kući. Sezona nije pošteno ni zašla iza ćoška, a Himnasija je već četvrti put dopustila rivalima da joj opelješe domaćinstvo. Ovoga puta samo delimično - 0:0.

Nije San Martin Tukuman krenuo stopama Tigrea, Atletiko Atlante i Nueva Čikaga, koji nisu ostavili ni mrvice Himnasiji. Zakazao je napada gostiju, pa San martin iz Mendoze nosi “samo” bod.

Izabrane vesti

Toliko puta je Himnasija u kratkom vremenskom intervalu častila goste i šakom i kapom da u san martinu remi mogu smatrati neuspehom. I pored novog kiksa u svom dvorištu, Himnasija se visoko kotira. Jedno lice kod kuće, a drugo na strani. Ali, ne promeni li se nešto, teško će do prelaska u viši rang.

Propustio je domaćin priliku da izbije na čelo tabele grupe A, a posle prvog remija u tekućoj sezoni mogla bi Himnasija da se stropošta ne treću poziciju ukoliko Tigre u sklopu 10. kola bude bolji od Estudijantesa.


tagovi

Južna AmerikaArgentinaArgentina 2Himnasija MendozaSan Martin Tukuman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara