Trofej osvjača Mundijala (©Reuters)
Trofej osvjača Mundijala (©Reuters)

Uoči kraja godine: Žreb za mundijalske kvalifikacije, start NBA lige, Zvezdina trka za evropsko proleće, Liga šampiona, sudari velikana, Evroliga, Evrokup, ski-skokovi...

Vreme čitanja: 3min | uto. 01.12.20. | 10:52

Najava poslednjeg meseca u godini kroz sportske događaje

Teško da će jedna kalendarska godina biti tako omražena kao ova 2020, koja nas je upoznala s pandemijom virusa korona i okrenula nam svima život naopačke. Ipak, poslednji mesec u ovoj godini za zaborav gledan kroz prizmu sportskih događaja i ne izgleda tako loše.

Žreb za mundijalske kvalifikacije, početak NBA lige, Crvena zvezda juri evropsko proleće, završnica grupne faze Lige šampiona i Lige Evrope, sudari velikana u domaćim prvenstvima, plus Crvena zvezda u Evroligi, Partizan u Evrokupu i za kraj - ski-skokovi. Šta ćeš više?

Izabrane vesti

Samo u prva tri dana decembra čeka nas brdo kvalitetnih događaja, a mi smo za vas izdvojili četiri najzanimljivija. Već u utorak uveče imaćemo priliku da gledamo sudar ATLETIKO MADRID – BAJERN MINHEN u petom kolu grupne faze Lige šampiona, dok će u sredu najveći fokus biti na meču MANČESTER JUNAJTED – PSŽ.

Još jedan četvrtak rezervisan je isključivo za navijače Crvene zvezde, jer će u istom danu moći da isprate svoje fudbalske i košarkaške miljenike. Susret CRVENA ZVEZDA – HOFENHAJM igraće se od 18.55 i biće možda odlučujući za crveno-bele u potrazi za plasmanom u nokaut fazu Lige Evrope, dok će meč MAKABI TEL AVIV – CRVENA ZVEZDA početi u 20.05 i Zvezdine pristalice biće na slatkim mukama.

Cela fudbalska planeta s nestrpljenjem čeka ponedeljak 7. decembar, kada će biti održan žreb za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Dan kasnije svi će biti zakucani kraj malih ekrana kako bi gledali okršaj Barselone i Juventusa u poslednjem kolu Lige šampiona, dok će u sredu i navijači Partizana moći da uživaju u duelu Partizana i Bahčešehira, koji bi mogao da bude od izuzetne važnosti za plasman Parnog valjka u Top 16 fazu Evrokupa.

Četvrtak 10. decembar biće treći uzastopni sa duplim zvezdaškim programom. Prvo će na parketu dvorane Aleksandar Nikolić od 19 časova igrati Crvena zvezda i Olimpijakos u Evroligi, da bi odmah po završetku, iliti od 21.00, na programu bila utakmica poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope između Libereca i Crvene zvezde.

SVE KVOTE ZA LIGU ŠAMPIONA

Košarkaši crveno-belih će u decembru igrati ukupno šest mečeva, a Partizana tri, pošto je naknadno za 29. decembar zakazan odložen susret sa Venecijom u Italiji. Izabranici Saša Filipovskog igraće 15. decembra u Francuskoj sa Burgom, a istog dana Zvezda će ugostiti berlinsku Albu u Beogradu. Pre toga za 12. decembar zakazana su dva gradska derbija! Na Old Trafordu čeka se sudar Junajteda i Sitija, dok će u Madridu snage odmeriti Real i Atletiko.

U moru događaja koji nas čekaju do 31. decembra, najinteresantniji su svakako početak NBA lige zakazan za 22. decembar, dok je tradicionalno za poslednji dan godine na programu početak Svetskog kupa u ski-skokovima, odnosno popularne Četiri skakaonice koje kreću iz Garmišpartenkirhena.

SVE KVOTE ZA LIGU EVROPE

Šta drugo da vam kažemo nego – spremite se i uživajte u bogatom sportskom programu i pratite isto tako kvalitetnu ponudu MOZZART Bet-a, gde ćemo se potruditi da vam za najvažnije događaje ponudimo najbolje kvote na svetu u tom momentu i predloge Bonus tiketa sa pojačanim koeficijentima...


tagovi

Žreb za Mundijal 2022Svetski kup u ski skokovima

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara