Jakub Pešek (©Reuters)
Jakub Pešek (©Reuters)

Veliki problemi za Liberec: Glavni kreativac najverovatnije ne dolazi u Beograd

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.10.20. | 13:20

Jakub Pešek sinoć osetio tegobe, pa je testiran na virus korona

Veliki problemi u Liberecu pred polazak u Beograd. Ofanzivni vezista češkog kluba Jakub Pešek testiran je na prisustvo virusa korona, pošto se sinoć nije osećao dobro, saznaje MOZZART Sport.

Bez obzira na rezultate, Pešek najverovatnije neće ni putovati u srpsku prestonicu s obzirom na trenutno stanje. U pitanju je važan igrač u sastavu Pavela Hoftliha, s obzirom da može da pokriva oba krila, a po potrebi može da zaigra i na mestu najisturenijeg igrača.

Izabrane vesti

Iz intervjua sa Srđanom Plavšićem saznali smo da je Pešek celu karijeru je vezao za domaću ligu. Već tri godine igra standardno za Liberec. Poseduje odličnu tehniku, ima sjajnu viziju igre, uvek traži situaciju jedan na jedan. Ne boji se da preuzme odgovornost. Njihov ubedljivo najkreativniji igrač.

Pašek je odigrao 68. minuta protiv Genta u prvom kolu, a prethodno je bio starter u svim kvalifikacionim utakmicama. Hotflih mu je u međuvremenu sačuvao energiju, pošto je u poslednja tri prvenstvena kola dva puta ulazio sa klupe, a u jednoj utakmici je ostao van protokola. U septembarskom reprezentativnom prozoru dobio je priliku i da debituje za Češku u utakmici Lige nacija sa Škotskom u Olomucu.

Liberec sutra putuje za Beograd, gde će uveče odraditi trening na stadionu Rajko Mitić. Utakmica između Crvene zvezde i Libereca zakazana je četvrtak od 18.55.



tagovi

Jakub Pešek

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara