Veliki ulog Milana Rodića, injekcija pa na teren

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.09.20. | 16:59

Pouzdani levi bek želi po svaku cenu da pomogne ekipi u Nikoziji

Mnogi navijači Crvene zvezde su često bili skoloni tome da osporavaju želju i mogućnosti Milana Radića zbog činjenice da najveći deo utakmice nije u stanju da završi do kraja, ali bi sada mogli da promene iskrivljenu sliku o levom beku srpskog šampiona. Kako saznaje MOZZART Sport, Rodić, koji već duži vremenski period kuburi sa povredom primicača, samovoljno je odlučio da primi injekciju pred meč sa Omonijom kako bi maksimalno neutralisao bolove i bio od pomoći ekipi Dejana Stankovića za meč sezone u Nikoziji.

Crveno-beli su potpuno posvećeni utakmici u sredu (17.00, RTS1) koja može da im donese novih sedam utakmica na evrosceni i obezbedi jesen u evropskim takmičenjima. Rodić je spreman za potez koji sa sobom nosi određenu vrstu rizika i zbog kojeg bi dodatno mogao da produži period oporavka. Ali povremeni rerpezentativac Srbije želi da bude akter meča sa Omonijom, a potom i onog sa Olimpijakosom, posle čega bi uzeo vremena da potpuno sanira neprijatnu povredu.

Izabrane vesti

Eventualni Rodićev izostanak bio bi nenadoknadiv gubitak za srpskog šampiona. Dejan Stanković među prijavljenim igračima za predstojeći meč nema rezervnog levog beka, pa bi došlo do potpunog pomeranja u poslednjoj liniji tima. Na levi bok bi prešao Miloš Degenek, dok bi tandem štopera činili Nemanja Milunović i Radovan Pankov. Ipak, čini se da je Rodićeva odluka i definitivno razrešila svaku dilemu po pitanju njegovog učešća u ovom meču.

Rodić je nastupao na svih devet dosadašnjih utakmica u ovoj sezoni, ali je samo tri uspeo da "izgura" do kraja. Kada su u pitanju kvalifikacije za Ligu šampiona, protiv Evrope je zamenjen na poluvremenu, dok je u Tirani ušao sa klupe za rezervne igrače u 60. minutu meča.

GOBELJIĆ USPEŠNO TRENIRAO

Dejan Stanković je na današnjoj konferenciji za medije otkrio da su Mohamed el Fardu Ben i Aleksandar Katai stopostotno spremni za meč sa šampionom Kipra, pa je tako jedini upitnik ostao iznad imena Marka Gobeljića. Ipak, prema saznanjima našeg portala i tu je situacija više nego obećavajuća. Gobeljić je juče probao da trenira i odlično je reagovao na napore, pa se i njemu povećavaju šanse da bude akter najvažnije utakmice dosadašnjeg toka sezone.

Gobeljić je imao dosta problema sa povredom zadnje lože zbog koje ga nije bilo na terenu još od utakmice u Tirani. Opravak se poprilično odužio, propustio je mečeve sa TSC-om pre pauze, a potom i meč sa Čukaričkim na Banovom brdu. Ali se sad vraća u tim, pa ostaje da se vidi da li će biti od starta na terenu ili će meč početi sa klupe za rezervne igrače.

Zvezda u jutarnjim časovima putuje za Nikoziju, a ono što je poznato, Dejan Stanković sigurno neće računati na povređenog Ričmonda Boaćija i Portugalca Tomanea, koji će 17. septembra zvanično postati igrač turskog Samsuna.



tagovi

Milan RodićMarko Gobeljić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara