Nenad Lalatović (©MN Press)
Nenad Lalatović (©MN Press)

Voša brani pehar u Subotici, TSC u krizi

Vreme čitanja: 3min | čet. 11.03.21. | 08:31

Kup Srbije: Četa Nenada Lalatovića i dalje bez Topića i Vukadinovića. Spartak ne može da računa na Stefana Miloševića, dok su Vidović i Ivančević roviti. Tim iz Bačke Topole posle dva vezana poraza domaćin sve boljem Radniku iz Surdulice

Vojvodina je prošle godine osvojila Kup Srbije u Nišu posle pobede nad Partizanom, a pehar se danas brani u Subotici. U vojvođanskom derbiju, Lale danas (15.00) gostuju na severu Bačke, odličnom Spartaku, u najzanimljivijem meču četvrtfinala najmasovnijeg takmičenja.

Novosađani imaju turbulentan drugi deo sezone. Nesuglasice na relaciji uprava – trener Nenad Lalatović utiču na rezultate. Voša je i dalje treća, ali će da strepi za to mesto koje napada Čukarički. Subotičani su peti, sa malim izgledima da mogu dalje od te pozicije u Supeligi. Jedina šansa za Golubove da izbore Evropu je Kup Srbije, a rival u četvrtfinalu je branilac pehara.

Izabrane vesti

Vojvodina će u Subotici igrati bez Mirka Topića i Miljana Vukadinovića. Njihov povratak na teren očekuje se posle reprezentativne pauze.

"Kup je specifično takmičenje u kom nema popravnog. Mi smo pokazali da smo ekipa koja uvek igra najbolje kada je to najpotrebnije. Izaći ćemo motivisani i nema razloga da ne verujemo u pobedu i nastavak borbe za odbranu trofeja, što smo postavili kao jedan od ciljeva ove sezone. U fudbalu je najteže ponoviti uspeh, što je u ovom slučaju da odbranimo Kup Srbije, ali ova generacija je pokazala da je spremna za velike stvari. Idemo po pobedu, korak po korak, neće biti lako, želimo da prođemo dalje, pa ćemo videti šta će doneti žreb“, istakao je standardni prvotimac Novosađana Stefan Đorđević.

15.00: (3,90) Spartak S. (3,45) Vojvodina (1,98)

I domaćin neće biti kompletan. Nedostajaće Stefan Milošević, Vidović je pod znakom pitanja, Ivančević je igrao bolestan u Pazaru, ali će najverovatnije danas da istrči na teren. Vraćaju se u tim Marčić i Dunđerski.

"Važna utakmica za oba rivala, sa velikim ulogom. Nadam se da ćemo mi izaći kao pobednici iz ovog duela što nam neće biti na malo lako. Vojvodina je jako dobra i kvalitetna ekipa, dobro vođena, odlično selektirana i znamo da nas očekuje izuzetan zadatak. U prvenstvu igraju odlično, nalaze se u samom vrhu, međutim naši momci željno iščekuju taj duel, a mi verujemo u naš kvalitet“, rekao je pomoćni trener Spartaka Savo Pavićević.

17.05: (1,20) Partizan (6,75) Voždovac (14,0)

Voša je krajem prošle godine u Superligi Srbije pobedila u Subotici golom Gemovića. Na poslednje dve utakmice ova dva tima na Gradskom stadionu u Subotici pao je samo jedan gol. Prošle godine u prvenstvu mreže se nisu tresle na severu zemlje.

U prvom meču današnjeg programa u Senti danas (12.55) TSC dočekuje Radnik iz Surdulice i ima ulogu favorita.

"Dolazi nam Radnik koji je u seriji dobrih rezultata, dok mi u meč ulazimo posle dva poraza. Naravno, neće biti lako. Nadam se da ćemo prevazići ovu mini lošu seriju i da ćemo, što je najvažnije, proći u polufinale. Čeka nas jedna takmičarska utakmica u kojoj treba da nas krasi kompaktnost, čvrstina i disciplina do poslednjeg minuta meča, što smo imali do utakmice u Nišu“, rekao je Krstajićev pomoćnik Dušan Bajić.

12.55: (1,60) TSC (3,80) Radnik S. (6,00)

Krajem prošle godine, Surduličani su pobedili TSC u Senti sa 3:1 u meču Superlige Srbije. Radnik ima dve pobede i poraz u mečevima s timom iz Bačke Topole koji i dalje svoje mečeve igra u obližnjoj Senti dok se ne izgradi moderan stadion u ovom gradiću.

KUP SRBIJE – ČETVRTFINALE (JEDAN MEČ)

Četvrtak

12.55: (1,60) TSC (3,80) Radnik S. (6,00)

15.00: (3,90) Spartak S. (3,45) Vojvodina (1,98)

17.05: (1,20) Partizan (6,75) Voždovac (14,0)

Odloženo

Crvena zvezda – IMT

***kvote su podložne promenama


tagovi

Kup SrbijeFK VojvodinaVojvodinaSpartak SuboticaTSC Bačka TopolaRadnik Surdulicafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara