Aleksandar Vučić svojevremeno u poseti reprezentativcima Srbije (©Starsport)
Aleksandar Vučić svojevremeno u poseti reprezentativcima Srbije (©Starsport)

Vučić: Pohapsićemo mafijašku bandu iz fudbala

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.05.21. | 11:51

“Smeje im se cela Evropa i svet“, kaže predsednik Srbije

Decenijski san ljubitelja fudbala iz Srbije: da se domaće prvenstvo pročisti od mešetara i da se navijači vrate na stadione da gledaju utakmice u kojima se pobednik unapred ne zna. Čelnici Fudbalskih saveza godinama su uveravali da je prvenstvo svake sezone “regularnije“ – ne i regularno – od prethodnog, ali i završnica tekućeg ciklusa nam govori da od tih obećanja nismo dobili ništa.

Međutim, sada se u celu priču uključio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji u intervjuu za TV Pink obećava: pohapsiće “fudbalsku mafiju“.

Izabrane vesti

Mnogo sam tužan kako nam izgleda završetak fudbalskog prvenstva. Mafijašku bandu iz fudbala, kojima se smeje cela Evropa i svet, sve ćemo da ih pohapsimo. Narod neka vidi da li govorim istinu, i kako će da se igra sledeće prvenstvo“, rekao je Vučić za Pink.

Pomoći će i to što ćemo od sledeće sezone i u Superligi gledati VAR, ali svi dobro znaju da to nije nikakva garancija dok se u borbu protiv nameštanja ne uključi policija i bezbednosne službe. I upravo tu Vučić može da pomogne.

Sada vam kažem, tu mafijašku bandu iz fudbala... sve ćemo da ih pohapsimo. Koji puštaju penale da im se smeje ceo svet. I nema veze koji funkcioner im je pomagao. To je moje novo obećanje. Pogledajte rezultate u poslednjih sedam kola. Pa, neki timovi više liče na Mančester siti i Pari Sen Žermen“, završio je Vučić.

Ovome bi se zaista svi obradovali. Ako se zaista i obistini.



tagovi

Aleksandar Vučićnameštanje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara