Foto: AFP
Foto: AFP

Zakazan hitan sastanak klubova Superlige

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.04.21. | 21:43

Članovi Superlige razmatraju opcije

Poput kule od karata, nepuna dva dana nakon što je obelodanjena ideja o formiranju Superlige, gotovo je izvesno da do realizacije projekta zatvorene lige u režiji 12 evropskih klubova neće doći.

Pratite UŽIVO sve vesti o Superligi Evrope na portalu Mozzart Sport

Izabrane vesti

Nakon što je Čelsi prvi promenio stav i odlučio da se povuče iz projekta, isti korak preduzeo je i Mančester Siti, a niz potresa se nastavio najavljenim odlaskom Eda Vudvorda, generalnog direktora Junajteda, sa Old Traforda. Zemljotres koji je urušio temelje Superlige na njenom samom začetku upalio je crveni alarm među organizatorima te je hitno zakazan sastanak 12 klubova na kojem će se razmatrati da li je izvodljivo uopšte nastaviti sa projektom.

Sastanak bi trebalo da počne oko ponoći, a izvesno je da će glavna i jedina tema biti da li je izvodljivo uopšte realizovati projekat koji je pompezno najavljen u nedelju uveče.

Dodatnu sumnju u očuvanje projekta, uz činjenicu da su Čelsi i Siti već odlučili da se povuku iz istog, bude nezvanične informacije da bi na isti korak mogla da se odluče i preostal premijerligaši Mančester Junajted, Arsenal i Totenhem, kao i Atletiko Madrid.


tagovi

Evropska Superligasuperliga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara