(©Seville)
(©Seville)

Zvanično: Marko Dmitrović u Sevilji do 2025. godine

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.07.21. | 19:34

Krupan korak napred u karijeri...

Stigla je potvrda. Marko Dmitrović je potpisao ugovor sa Seviljom do 2025. godine. Prošao je srpski golman lekarske preglede krajem maja meseca, čekalo se samo da stavi autogram i postane član jednog od najvećih španskih klubova.

Dmitroviću je istekao ugovor sa Eibarom na kraju sezone, pa je u tabor Sevilje došao kao slobodan igrač. On je još zimus postigao usmeni dogovor sa Andalužanima, a u poslednja dva meseca su Sosijedad, Viljareal, Espanjol i dva engleska kluba pokušavali da ga nagovore da promeni mišljenje i da potpiše za njih.

Izabrane vesti

Ostao je Dmitrović, ipak, pri datoj reči Sevilji i sutra će u 12.30 biti promovisan na Ramon Sančez Pishuanu. Marku Dmitroviću će konkurencija za mesto među stativama biti Jasin Bono, koji je minule sezone bio zacementiran među stativama. U Primeri je sakupio 33 nastupa, dok je za celu sezonu na golu Sevilje stajao 45 puta.

Marko Dmitrović je od 2015. godine u Španiji. Prvi klub na Pirinejima bio mu je Alkorkon iz kojeg je dve godine kasnije prešao u Eibar, u transferu vrednom 1.000.000 evra. Prvi kontakt Dmitrovića sa španskim fudbalom nije bio sjajan. Ubrzo ga je Alkorkon po dolasku u klub poslao na pozajmicu u Čarlton. Nije “legao” Alkorkon Dmitroviću, ali je Eibar bio sušta suprotnost. Za četiri godine u Eibaru je odigrao 131 utakmicu.

Sada je vreme za novo poglavlje i veći izazov.




tagovi

Marko DmitrovićSeviljaEibar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara