Domagoj čavlović (MN press)
Domagoj čavlović (MN press)

Cibona dobila novu upravu, direktor podneo ostavku: Odlazim zbog neprimerenih pritisaka

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.10.21. | 14:59

Domagoj Čavlović napustio Vukove posle osam godina

Cibona je dobila novu upravu. Na sednici Skupštine, kako navodi zagrebački klub, Krešimiru Gunjači, Danielu Peršiću i predsedniku Mladenu Bušiću, u članstvu u najvišem telu priključili su se Ivan Artuković i Jasmin Jurkovac, dok je na lični zahtev otišao Vjekoslav Šafranić.

Imenovani su članovi Nadzornog odbora Ivan Idžojtić i Velimir Vuga, a formiran je i Upravni odbor u kome su Mauro Lukić, Saša Turkalj i Luka Krkoč.

Izabrane vesti

Ujedno Mauro Lukić je postavljen za v.d. direktora, jer je dosadašnji prvi operativac kluba Domagoj Čavlović podneo ostavku posle osam godina rada u Ciboni.

"Neposredno pre Skupštine podneo sam ostavku iz ličnih razloga koji su motivisani s jedne strane pat pozicijom u kojoj se nalazi Cibona u odnosu na pojedina tela iznad samog kluba, a s druge zbog negativnih uticaja na moju porodicu zbog neprimerenih pritisaka na mene kao direktora. Ne želeći da pritisak utiče na kolege iz kluba, igrače, stručni štab te na sadašnje i buduće partnere podneo sam ostavku želeći klubu ostvarenje zacrtanih ciljeva i mnogo sportskih uspeha. Ujedno se zahvaljujem svim saradnicima s kojima sam sve godine zajednički proživljavao poneke neželjene, ali i mnogo lepih trenutaka zbog kojih će Cibona ostati zauvek u mom srcu. Hvala predsedniku kluba Mladenu Bušiću i počasnom predsedniku Mirku Novoselu na poverenju uz želju da istraju u viziji, planovima i ciljevima koje su postavili u klubu. Seniorskoj ekipi koju sam ovo leto zajedno sa Marinom i Vladom slagao, želim maksimalnu koncentraciju na izazove koji im dolaze i ostvarenje najviših timskih i ličnih ciljeva", navodi klupski sajt reči Čavlovića.

Cibona koja ima jedan od najmlađih timova u regionu, sezonu je počela sa tri pobede u ABA ligi bez poraza, dok je na čelu tabele i u nacionalnom šampionatu Hrvatske, sa skorom 3-1.



tagovi

CibonaDomagoj Čavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara