Nikola Jokić (©AFP)
Nikola Jokić (©AFP)

Denverova reakcija na MVP nagradu: Ionako je bio dan za plažu

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.05.23. | 05:45

Duhovita poruka Nagetsa nakon što je Nikola Jokić završio kao drugi u trci za najkorisnijeg igrača NBA lige

O tome ko je više zaslužio MVP priznanje, Nikola Jokić treći put zaredom ili Džoel Embid prvi, odavno se diskutije - i sigurno će još - ali zvanična odluka žirija je da nagrada za najkorisnijeg igrača ligaškog dela NBA lige u tekućoj sezoni ide u ruke kamerunskog centra.

Dugo se Embid, što igrama na terenu što izjavama u medijima, trudio da bude izabran i konačno je uspeo. Vest je dočekao emotivno, rasplakavši se u društvu saigrača, dok reakcije srpskog centra, zasad, nema. A, sumnjamo i da će je biti.

Izabrane vesti

Prilično ravnodušan bio je Jokić kada je pobeđivao, pa teško da će se oglašavati sada kada je nagrada završila u drugim rukama. Eventualno kaže neku formalnu izjavu u obaveznom obraćanju medijima povodom treće utakmice sa Finiksom u plej-ofu, ali dok čekamo na to, oglasio se Denver na Tviteru. I to, u Jokićevom stilu.

"Ionako je bio dan za plažu" (slobodnim prevodom), poručili su Nagetsi aludirajući na nedavnu izjavu svog košarkaša kada je upitan kako će čekati odluku žirija.

Rekao je Jokić tada da ga ne razmišlja o nagradi i da ga ne interesuje ko će biti izabran, već bi voleo da bude sunčan dan i da može da bude u bazenu.

Po svemu sudeći, dobio je srpski as priliku da se opusti uoči nastavka serije sa Finiksom u polufinalu Zapadne konferencije, u kojoj Denver vodi 2:0. Nakon dve uzastopne MVP nagrade nije uspeo da kompletira lični het-trik, ali ono što je bitnije, Denver ove sezone deluje kao da bi konačno mogao do velikog finala NBA lige, a možda i do šampionskog prstena.



tagovi

NBA ligaMVP NBA ligeNikola JokićDenver Nagets

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara