Aleksandar Džikić (ABA liga)
Aleksandar Džikić (ABA liga)

Džikić: Partizan ima trenera kojeg žele sve ekipe

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.11.21. | 16:27

„Znamo da nas čeka teška i zahtevna utakmica, pred najvećim brojem navijača pred kojima ćemo igrati ove sezone"

Budućnost u poslednje vreme igra na dobrom nivou, pobeđivali su Plavi Virtus, Valensiju i Cedevita Olimpiju, tako da sada dolaze na megdan Partizanu u dobrom raspoloženju (subota, 21h).

Ne remete Džikića ni problemi oko sastava, jer su povređeni Vili Rid, Edin Atić i Igor Drobnjak.

Izabrane vesti

"Naš naredni rival je u svojim ambicijama vrlo jasan, povukao je poteze koji to nedvosmisleno potvrđuju. Kvalitet sastava crno-belih je činjenično stanje, rade pod vođstvom trenera kojeg žele sve ekipe, to je valjda svima jasno. Znamo da nas čeka teška i zahtevna utakmica, pred najvećim brojem navijača pred kojima ćemo igrati ove sezone", rekao je trener Budućnosti Aleksandar Džikić, nekadašnji šef stručnog štaba Partizana.

Na poslednjem susretu Partizana i Budućnosti, u februaru, prisustvovao je rekordan broj navijača u ABA ligi - na tribinama je bio 16.531 gledalac.

O narednom duelu govorio je i Petar Popović. Svestan je i on da njegov sastav čeka težak posao.

"Jak protivnik, sa jakim pojedincima i tim koji smo dobro upoznali kroz mečeve koje je igrao ove sezone. Partizan igra agresivno na oba kraja terena i moramo da budemo spremni na zahtevan meč - i fizički i psihički i taktički", istakao je bek Podgoričana.

Meč je na programu u subotu od 21 čas u Areni.



tagovi

Aleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara