(MN press)
(MN press)

Ekpe Judo blizu potpisa za crno-bele iz Bolonje

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.07.21. | 08:58

Nigerijac, ako je verovati tamošnjim medijima, odlučio da karijeru nastavi u Virtusu

Ekpe Judo, najkorisniji igrač Fajnal fora 2017. godine, na korak je do povratka u Evropu posle četiri godine. Kako piše Korijere di Bolonja, Nigerijac rođen u SAD pred potpisom je ugovora sa Virtusom i ukoliko se ne desi ništa nepredviđeno, uskoro će obući dres bolonjskih crno-belih.

Judo koga su mediji prethodnih dana dovodili i u vezu sa Partizanom, iako iz crno-belih nije stigla nikakva potvrda, trebalo bi da bude pretposlednje pojačanje Bolonjeza u aktuelnom prelaznom roku, jer prema rečima trenera Serđa Skariola, Virtus osim centra traži još samo igrača na krilnim pozicijama.

Izabrane vesti

Nije potrebno posebno predstavljati Nigerijca kome će ovo biti treći igrački izlet u evropsku klupsku košarku. Prvi je bio tokom NBA lokauta kada je na kratko, samo jednu utakmicu, nosio dres Bnei Herclije. Drugi je bio daleko upečatljiviji, kao izuzetno važan član Fenerbahčea je za dve sezone (2015-2017) osvojio sve što se moglo osvojiti, da bi se potom vratio u NBA.

U Juti ipak nije imao veliku minutažu, pa je posle isteka dvogodišnjeg ugovora nigerijski reprezentativac odlučio da se otisne u Kinu, prvo kao član Peking Daksa, a zatim i Peking Rojal Fajtersa.


tagovi

Ekpe JudoVirtus Bolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara