Foto: MN Press
Foto: MN Press

Filipovski: Previše izgubljenih lopti...

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.01.21. | 20:16

"Napravili su seriju 5:0 uz pomoć dosuđenog nesportskog faula", ističe važan detalj trener Partizana

Partizan nije uspeo. Doživeo je i četvrti poraz na poslednjih pet utakmica, a posle neuspeha u Krasnodaru na gostovanju Lokomotivi (74:67), trener Parnog valjka analizirao je razloge ovakvog ishoda.

I na prvi pogled na statistiku jasno je da je Partizan izgubio mnogo lopti, čak 18. I to nisu jedine greške koje je Parni valjak pravio.

Izabrane vesti

U prvom poluvremenu smo imali previše izgubljenih lopti i nismo igrali dovoljno pametno. U trećoj četvrtini smo počeli da igramo onako kako smo se i pripremili, počeli smo da delimo loptu i igramo timsku košarku i imali smo dobar rezultat sve do 20 sekundi pre kraja četvrtine. Napravili su seriju 5:0 uz pomoć dosuđenog nesportskog faula. Za današnju pobedu nam je bilo neophodno više raspoloženih igrača, a nismo ih imali dovoljno”, rekao je Filipovski.

Bek Partizana, Markus Pejdž, istakao je da je razliku na ovoj utakmici napravilo nekoliko minuta tokom drugog poluvremena.

Ovo je bolan poraz, radili smo neke stvari prilično dobro, odnos u skoku je bio ujednačen. Kraford nam je pravio probleme u prvom poluvremenu, a u drugom poluvremenu smo uspeli da održimo priključak. Stigli smo do izjednačenja u trećoj četvrtini nakon čega su oni napravili brzu seriju od pet vezanih poena kojom su okončali tu deonicu. Mislim da su razliku na ovoj utakmici napravila dva-tri minuta u drugom poluvremenu u kojima su oni pogađali šuteve, a mi nismo uspeli da pogodimo sa suprotne strane”, rekao je Pejdž

Partizan sada kao i Lokomotiva i Trento ima skor 1-2. Metropolitan je na 3-0.


tagovi

Sašo Filipovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara