Foto: Nikola Ivanović (MN Press)
Foto: Nikola Ivanović (MN Press)

Ivanović i Đorđije Jovanović na spisku reprezentacije Crne Gore

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.10.21. | 15:18

Tu su Dubljević, Kobs, Mihailović, Žugić...

Košarkaška reprezentacija Crne Gore u novembru počinje kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a na spisku selektora Boška Radovića nalaze se i Nikola Ivanović iz Crvene zvezde, kao i Đorđije Jovanović iz Partizana.

Na spisku se ukupno nalazi 25 imena: Džastin Kobs, Nikola Ivanović, Igor Drobnjak, Mašan Vrbica, Petar Popović, Vladimir Mihailović, Jovan Kljajić, Nikola Pavlićević, Nemanja Đurišić, Dino Radončić, Andrija Slavković, Suad Šehović, Fedor Žugić, Nemanja Radović, Radosav Spasojević, Vasilije Baćović, Bojan Dubljević, Zoran Nikolić, Marko Todorović, Filip Barović, Milija Miković, Luka Bogavac, Đorđije Jovanović, Ognjen Čarapić i Bojan Tomašević.

Izabrane vesti

Prvi meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2023. selekcija Crne Gore igra 26. novembra protiv Francuske u gostima. Tri dana kasnije u Podgorici je meč protiv Portugalije. U grupi sa njima je još i selekcija Mađarske.

Tri selekcije proći će u drugu fazu kvalifikacija za Mundobasket, a bodovi se prenose. Prvi deo kvalifikacija je organizovan u tri prozora, pa će se posle novembra igrati još u februaru i julu 2022.

Podsećanja radi, Crna Gora je bila učesnik prethodnog Svetskog prvenstva u Kini.

 


tagovi

Nikola IvanovićĐorđije Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara