Jago dos Santos sa saigračima (©Star Sport)
Jago dos Santos sa saigračima (©Star Sport)

Jago se smeje: Bruno mi je rekao da sam pi**a; Želim da mi opet cela Arena skandira

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.01.24. | 22:31

“Volim ovo, volim ovakve utakmice, pre svega zato što je ovo derbi, ali i zbog toga što sam igrao protiv Bruna i opet pobedio. Moraće opet da mi plati večeru“, kaže Brazilac

Večiti derbi je na kraju dobio pomalo neočekivanog heroja, neočekivanog iz razloga što je na parketu bilo mnogo većih majstora košarke, ali Jago dos Santos polako izrasta u top klasu!

Brazilac je imao hrabrosti kada je drugima zafalilo, krenuo u dribling ka košu i položio na tablu kraj Ognjena Jaramaza i Alena Smailagića. Bio je to koš za konačnih 88:86, a posle utakmice Miloš Teodosić je priznao novinarima da su ovo momenti koji rađaju velike igrače.

Izabrane vesti

“Volim ovo, volim ovakve utakmice, pre svega zato što je ovo derbi, ali i zbog toga što sam igrao protiv Bruna i opet pobedio. Moraće opet da mi plati večeru“, smeje se Brazilac.

Nastavlja...

“Jako bitan momenat za sve, mnogo velika pobeda. Za mene je sve isto, jer smo izgubili prethodnu utakmicu, a sad nas čeka duplo kolo Evrolige. Bitna je pobeda zbog energije i atmosfere u timu, kada se dobije derbi uvećava se timsko samopouzdanje“.

Kako si se osećao kada si položio za pobedu?

“Iskreno, ne znam kako sam se osećao. Dobio sam loptu i svi su radili za mene. Volim ovakve momente, jer ovakve stvari određuju da li su dobar ili mnogo dobar igrač. Igrali smo kod kuće, imao sam više samopouzdanja da uzmem poslednji šut. Išao sam ka košu i probao da nađem najbolje rešenje“.

A, kako si se osećao kada ti je cela Arena skandirala ime?

“Sviđa mi se to i želim još, imam još više samopouzdanja. To je važno za sve nas“.

Šta ste rekli Bruno i ti jedan drugom, pošto ste dugo pričali na parketu kad se završio meč?

“Ne znam da li smem da kažem, ali rekao mi je da sam pi**a“, smeje se Brazilac, kao i svi oko njega:

“Ja sam mu odgovorio da on dobro zna da je poslednji šut moj šut i da je bio na terenu bilo bi bolje za Partizan. Ali, pošto nije bio u igri, pogodio sam“.

Sledeći meč Crvena zvezda igra u utorak od 20 časova protiv Valensije.


tagovi

Jago dos SantosKK Crvena zvezdaABA liga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara