Nikola Jokić (Foto: AFP)
Nikola Jokić (Foto: AFP)

Jokić čestitao fudbalerima: Veliki je uspeh predstavljati našu zemlju na velikom takmičenju

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.11.21. | 09:33

Košarkaš Denvera posle nove pobede u NBA ligi iskoristio priliku da čestita fudbalskoj reprezentaciji Srbije na plasmanu na Mundijal

Fudbalska reprezentacija Srbije je u nedelju uveče napravila veliki uspeh. Istorijski. Usred Lisabona je savladala Portugaliju i overila direktan plasman na Svetsko prvenstvo. O uspehu naših fudbalera pričaće se i u danima koji dolaze, a čestitke stižu sa svih krajeva sveta. Pa i iz dalekog Kolorada. Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić se posle trijumfa nad Portlandom (124:95) pridružio čestitkama i istakao da mu je drago što su fudbaleri još jednom na velikom takmičenju.

Jokić je u noći između nedelje i ponedeljka odigrao još jedan sjajan meč. Ubacio je Trejblejzersima 28 poena, a po jedna asistencija i skok nedostajali su mu za 60. tripl dabl u karijeri.

Izabrane vesti

Utakmicu između Portugalije i Srbije nije mogao da gleda zbog obaveza, ali je rezultat ispratio.

"Nisam gledao utakmicu, ali sam pratio. Čestitam momcima, veliki je uspeh predstavljati našu zemlju na takvom takmičenju. Drago mi je što smo ponovo na velikom takmičenju", izjavio je Jokić posle pobede nad Portlandom.

Naravno, bio je i više nego zadovoljan učinkom svoje ekipe u sinoćnjem susretu.

"Sjajna pobeda, dobro smo igrali, dali smo 19 trojki, skakali smo dobro… Savršena utakmica za nas, svi su doprineli pobedi".


tagovi

Nikola Jokićfudbalska reprezentacija Srbije

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara