Foto: AFP
Foto: AFP

Jokić o Lebronovom izboru: Neću da lažem, veoma dobar tim

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.03.21. | 16:35

„Biće zadovoljstvo deliti parket sa takvim igračima“

Izabrani su timovi za predstojeći Ol star, a Nikola Jokić se našao u ekipi kod Lebrona Džejmsa.

Posle trijumfa Denver Nagetsa nad Indijanom, Jokić je mogao da pomeri fokus na predstojeći Ol star meč koji će se igrati u Atlanti. A tamo će srpski centar igrati zajedno sa evropskim majstorima Lukom Dončićem i Janisom Adetokunbom.

Izabrane vesti

Sve se to dopalo Jokiću kog je Lebron nazva po nadimku - Džoker.

"Biće to veoma dobar tim, neću da lažem. Biće zabavno", rekao je Jokić dok je čitao spisak Lebronovog i Durantovog tima.

Biće to treće uzastopno pojavljivanje Jokića na Ol star vikendu. Sa sjajnih 27 poena, 11 skokova, 8,6 asistencija i 1,6 ukradenom loptom po utakmici niko nije ni sumnjao da će tako biti.

"Zaista uživam u momentu. Veliko će zadovoljstvo biti na terenu sa tim momcima. Mnogo znači sama činjenica da delite teren sa najboljim igračima u ligi", rekao je Jokić.

Njegov Denver ušao je u pauzu sa četiri vezane pobede, a sledeća utakmica Nagetsa biće 13. marta protiv Memfisa na strani. Odgovaraće Nikoli da malo i odmori par dana posle Ol stara.

"Imaću par slobodnih dana, možda ću da se hranim lošije, biće lepo imati neke dane potpuno bez košarke, u kojima ne moram da razmišljam o košarci", rekao je Jokić.

Kod Duranta će biti Irving, Embid, Lenard... Biće to sjajna predstava u najavi.



tagovi

Nikola Jokić

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara