Doužer (AFP)
Doužer (AFP)

Jokićev saigrač o Jokićevoj braći: Čuvamo jedni drugima leđa...

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.11.21. | 22:52

"Nećemo se povući", napisao je Pi Džej Doužer

Kada je brat u frci, braća se ne povlače. Mnogo puta smo videli zaštitnički duh Strahinje i Nemanje Jokića prema svom bratu Nikoli. Često su u dvorani blizu terena, glasno bodre Nikolu i daju mu podršku.

Tako je bilo i posle klinča Jokića sa Markifom Morisom. Ovoga puta na društvenoj mreži Tviter. Braća Nikole Jokića otvorila su profil samo kako bi odgovorili Morisu.

Izabrane vesti

I to ne iznenađuje Jokićevog saigrača Pi Džej Doužera.

"Oni su u stanju pripravnosti kao što mi to radimo. Mi smo tim pun momaka koji se ne povlači. Ne predajemo se. Čuvamo jedni drugima leđa", napisao je Doužer.

Podsećanja radi, Jokićeva braća poručila su Morisu da "će ga sačekati ako nastavi dalje". Moris je nastavio dopisivanje, mada je kasnije i njegov brat potvrdio da im je majka poručila da prestanu sa prepucavanjem po društvenim mrežama.

Šta je u svemu zanimljivo?

Nagetsi gostuju Majamiju 29. novembra i tada će se Jokić i Moris ponovo sresti licem u lice. Jokićeva braća su već kupila kartu za Majami za taj meč.

Takođe, manje od mesec dana posle toga, Denver će putovati u Los Anđeles i igrati protiv Klipersa za koje nastupa Markus Moris, Markifov brat.



tagovi

Nikola Jokić

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara