Bred Stivens u Areni
Bred Stivens u Areni

Košarkaši Partizana i Cedevita Olimpije na skeneru Boston Seltiksa: Bred Stivens večeras u Areni

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.12.21. | 18:35

Predsednik košarkaških operacija NBA kluba iz Masačusetsa će pomno pratiti igrače crno-belih i Ljubljanača

Derbi 11. kola ABA lige privukao je veliku pažnju javnosti i to ne samo u regionu. Nema sumnje da će i košarkaška Evropa pratiti dešavanja sa utakmice između Partizana i Cedevita Olimpije (19.00), a izabranici Željka Obradovića i Jurice Golemca biće na oku i NBA stručnjaka. Naime, večeras je mesto u Štark Areni zauzeo i predsednik košarkaških operacija Boston Seltiksa Bred Stivens.

Stivens je punih osam godina trenirao jednu od najvećih NBA franšiza u istoriji, a minulog leta je preuzeo direktorsku funkciju u klubu od legendarnog Denija Ejndža. On je u Beograd doputovao u društvu sina čoveka kojeg je nasledio na jednoj od rukovodećih pozicija u Bostonu - Ostinom Ejndžom, koji obavlja ulogu direktora igračkog osoblja Seltiksa.

Izabrane vesti

Cilj njihovog dolaska svakako je da se na delu isprate košarkaši Partizana i Cedevita Olimpije, a u centru pažnje će nesumnjivo biti plejmejker crno-belih Jam Madar. Talentovanog Izraelca su Seltiksi leta 2020. godine izabrali na NBA draftu sa 47. mesta i još uvek polažu prava na njegove usluge. Pred početak tekuće sezone je i nosi dres slavnog tima u Letnjoj ligi.

19.00: (1,30) Partizan (16,0) Cedevita Olimpija (3,90)

Jasno, tu je još igrača sa NBA potencijalom, te neće pažnja Bostonovih ljudi biti usmerena samo ka izraelskom reprezentativcu.

Nema sumnje da je dolazak emisara iz najjače lige sveta dodatan motiv za igrače Partizana i Cedevite, pa je jasno da nas očekuje sjajna košarkaška predstava.



tagovi

KK PartizanBoston SeltiksCedevita OlimpijaBred StivensJam Madar

Obaveštavaj me

KK Partizan
NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara