Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Kuruc i Ledej stigli u Beograd: Krv, suze i znoj za Partizan

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.08.21. | 18:09

"Pričao mi je Davis Bertans o svemu, davao mi je savete. Isto kao i Bogdan Bogdanović...", kaže Letonac

Partizan je uključio motore i sada jedan po jedan pristižu i stranci. Vreme je da se ekipa sastane pod komandom Željka Obradovića. U Beograd su stigli i Rodion Kuruc, kao i Zek Ledej.

Amerikanac je bio zadovoljan vremenom i energijom u Beogradu. Kaže da je spreman i da jedva čeka da vidi saigrače.

Izabrane vesti

"Osećam da imamo sjajan tim, sjajnu grupu koju je trener okupio. Uzbuđen sam što ću da igram i da se borim. Kevin je moj čovek, sjajan tip, mnogo smo postigli prošle godine, hoćemo još više ove. Postavili smo visoko ciljeve od početka sa ovim momcima koje smo okupili. Jedva čekam da se okupimo. Znam da je veliki klub, sa mnogo istorije, sa mnogo sjajnih igrača i trenera i mnogo titula i želim da doprinesem”, rekao je Ledej za TV Partizan.

Poslao je Ledej i jasnu poruku navijačima:

"Daću krv, suze i znoj, boriću se i uradiću sve što treba da pobedimo", istakao je doskorašnji igrač Olimpije iz Milana.

Sa druge strane ni Kuruc nije krio oduševljenje Beogradom i Partizanom.

Nisam prvi put ovde, bio sam sa Barselonom na meču protiv Crvene zvezde. Upoznat sam sa gradom, Srbijom i Partizanom. Partizan ima jedne od najboljih navijača na svetu. Pričao mi je Davis Bertans o svemu, davao mi je savete. Isto kao i Bogdan Bogdanović... Pomogli su mi dosta. Bogdan mi je preneo da ga uvek pozovema ako mi zatreba pomoć", rekao je Kuruc.

A šta ima da kaže o novom treneru?

Znam da je Željko super-dobar trenera, ali i strog. Siguran sam da me čeka veliki izazov i siguran sam da ću se adaptirati. Obradović je velika legenda Evrope, bez dileme. Nisam igrao u NBA ligi, verujem da će iz mene izvući najbolje. Očekujem dobru sezonu. Znam da će biti teško, ali imamo dobar tim i svi očekuju puno od nas. Nadam se da ćemo biti uspešni", istakao je Kuruc.


 


tagovi

Zek LedejRodions Kuruc

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara