Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Mika: Navijači su napravili neverovatnu atmosferu, mnogo su nam pomogli i pogurali nas

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.06.21. | 22:15

"Utakmica je bila onakva kakvu smo i očekivali u pripremi“, kaže trener crno-belih Aleksandar Matović

Partizan je bio u situaciji da ne sme da izgubi protiv Mege u drugom meču polufinala, a crno-beli su na kraju uspeli da dođu do trijumfa i izbore majstoricu.

Jedan od glavnih u tom pohodu bio je Erik Mika koji je završio meč sa 19 poena. Sada je 1:1 u seriji.

Izabrane vesti

"Bila je ovo dobra utakmica, upravo onakva kakvu smo očekivali. Mladi su, atletski dobri, imaju mnogo energije, tako da smo očekivali pravu borbu. Navijači su napravili neverovatnu atmosferu, mnogo su nam pomogli i pogurali nas u trenucima kada su nam poeni bili neophodni. Završili smo utakmicu na način na koji smo želeli da igramo. Imali smo dobar protok lopte i u odbrani smo odradili dobar posao. Ostala je još jedna utakmica, ali se osećamo prilično dobro. U jednom trenutku smo bili u zaostatku od 15 poena, ali smo verovali u sebe, igrali našu igru i na kraju se sve dobro završilo", izjavio je Mika.

Odlučujući meč koji će odrediti koji od dva tima će ući u finale Superlige Srbije, na programu je u subotu, 5. juna od 20 časova u hali "Mega Factory".

Na konferenciji za medije održanoj posle druge utakmice trener crno-belih, Aleksandar Matović je istakao da je očekivao ovakvu utkamicu.

"Utakmica je bila onakva kakvu smo i očekivali u pripremi, da će biti još agresivnija i čvršća. Ovoga puta smo uspeli da odgovorimo na njihovu agresivnost i u odbrani i u napadu. Rezultat je 1:1, idemo da se spremamo za sledeću utakmicu", rekao je Matović.

 


tagovi

KK PartizanErik Mika

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara