Đorđije Jovanović (©MN press)
Đorđije Jovanović (©MN press)

Đorđije Jovanović može da potpiše profesionalni ugovor

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.05.21. | 09:06

Na potezu je Partizan

Jedan od najtalentovanijih košarkaša Partizana Đorđije Jovanović danas slavi punoletstvo, što u prevodu znači da je od danas u mogućnosti da potpiše profesionalni ugovor s klubom u kojem je započeo igrački razvoj.

Kako se može čuti, očekuje se da će ugovor biti potpisan uskoro. Jovanovića smatraju jednim od najvećih bisera Parnog valjka, a pravu šansu u prvom timu dobio je tek po dolasku Aleksandra Matovića na mesto vršioca dužnosti trenera prvog tima. Odigrao je četiri utakmice u Jadranskoj ligi, a svojom energijom je zajedno sa još nekim mladim saigračima podigao Partizan u završnici ligaškog dela sezone.

Izabrane vesti

19.00: (3,35) Indijana (14,0) LA Lejkers (1,40)

Jovanović igra na poziciji beka šutera, a rodom je iz Podgorice. Na nedavno održanom kvalifikacionom turniru Evrolige u Beogradu odigrao je četiri utakmica u kojima je beležio 20,8 poena uz 46,4 odsto za tri poena, te još 6,8 skokova i 1,8 asistencija. Sve četiri utakmice počeo je u startnih pet, a najbolja rola bila mu je protiv vršnjaka Makabija iz Tel Aviva kada je skupio 36 poena (7/11 za tri) i 10 skokova!

Podsetimo, po dolasku u Humsku 1 Zoran Savić otvoreno je rekao da će se zalagati da Partizanova deca budu u fokusu klupskog razvoja tokom njegovog boravka u ulozi sportskog direktora, što je kasnije još nekoliko puta i potvrdio.



tagovi

Đorđije JovanovićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara