(© BC Panathinaikos)
(© BC Panathinaikos)

Panatinaikos jača iz dana u dan: Potpisao Flojd

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.07.21. | 16:33

Zeleni ga snimili u Izraelu

Nastavlja Panatinaikos sa pojačanjima. Zeleni su i zvanično predstavili Džehiva Flojda.

Doveli su Atinjani igrača "ispod radara", a američki krilni centar, koji u nižoj petorci može da pokrije i centarsku poziciju, ove sezone će prvi put zaigrati u Evroligi. Snimili su Zeleni Flojda u Hapoel Gilboa Galilu, a Amerikanac ima iskustvo igranja u grčkoj Superligi.

Izabrane vesti

Flojdu je prvi klub u Evropi bio Ludvigsburg, ali ga je napustio pre no što je odigrao zvaničan meč. Preselio se Amerikanac u grčku Larisu za koju je beležio 5,1 poen, pet skokova i 2,2 blokade. U Grčkoj je nastupao i za Promiteas, a sa timom iz Patrasa je 2020. osvojio Superkup Grčke.

Minule sezone se okušao u izraelskoj Premijer ligi, a dobre partije u dresu Hapoela donele su mu proboj na evroligašku scenu i transfer u Panatinaikos. U Hapoelu je imao učinak od 11,4 poena, 7,6 skokova, 1,8 asistencija i 1,7 blokada po meču.

Atinjani su prethodno doveli Kendrika Perija iz Cedevita Olimpije, Derila Mejkona iz AEK-a, a paket iz Uniksa ćine trener Dimitris Priftis i Okaro Vajt. Takođe, sa Zelenima su ugovore produžili Nemanja Nedović i Janis Papapetru.



tagovi

KK PanatinaikosEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara