Kevin Panter i Željko Obradović (MN press)
Kevin Panter i Željko Obradović (MN press)

Panter o transferu u Partizan: Uradio sam ono čega se mnogi plaše

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.08.21. | 10:38

"Hteo sam da dođem, srećan sam što sam ovde, sviđa mi se sve u vezi trenera i saigrača", kaže novi bek crno-belih

U želji da opravda neuspešne pregovore sa Kevinom Panterom o nastavku saradnje, trener milanske Olimpije Etore Mesina je izjavio da je klub Amerikancu ponudio veoma veoma veliki ugovor, ali on izabrao ludu ponudu Partizana. Njegove reči su još više podgrejale priču visini dvogodišnjeg ugovora Pantera s crno-belima.

A šta na sve to kaže sam igrač, da li oseća pritisak?

Izabrane vesti

"Ne. To nije pritisak za mene. Ja kontrolišem sve što radim, Partizan je veliki klub sa bogatom istorijom. Uradio sam mnogo stvari kojih se igrači plaše da učine zbog komentara drugih. To je to. Hteo sam tu da dođem. Srećan sam što sam ovde, sviđa mi se sve u vezi s trenerima i saigračima. To sam ja", izjavio je Panter sa klupsku televiziju.

Prvi put radi sa Željkom Obradovićem.

"Iskreno, veoma je zabavno. Tačno je da viče na nas, ali to je potpuno normalno. Gledam ga kao velikog učitelja. Dopušta igračima da budu ono što jesu, samo želi od njih da budu bolji."

Za razliku od mnogih novajlija u crno-belom dresu, Panter koji je pre dve sezone igrao za Crvenu zvezdu, pa vrlo dobro poznaje Beograd i ističe da mu je to jedan od omiljenijih gradova u kojima je živeo. Prvi put je doduše na Zlatiboru.

"Zlatibor je udobno malo mesto. Ja sam iz velikog grada, tako da nisam imao mnogo toga da radim ovde. Uglavnom kuliram u sobi", dodao je Panter.



tagovi

Željko ObradovićKevin PanterKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara