Kevin Panter
Kevin Panter

Mesina ne može da prežali: Panter je izabrao ludu ponudu Partizana

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.08.21. | 10:49

Italijanski stručnjak tvrdi da Olimpija nije mogla da zadrži Amerikanca

Trener milanske Olimpije Etore Mesina izgleda da još ne može da prežali odlazak Kevina Pantera. Američki bek koji je na stolu imao dve ponude, milanske Olimpije i Partizana, izabrao je ovu drugu i potpisao dvogodišnji ugovor s crno-belima vredan ukupno 2.500.000 dolara.

Izabrane vesti

"Morali smo da pronađemo zamenu za Pantera. Ponudili smo mu veoma veliki ugovor, ali on je odabrao da izabere mnogo veliku, ludu ponudu Partizana" požalio "Skaj sportu" Mesina.

"Zaboravio" je da kaže da je milanski tim prošlog leta imao priliku da bira da li će Panteru koji je odradio ugovor sa Crvenom zvezdom, ponuditi saradnju na jednu, dve ili više sezona. Uprava Milaneza je procenila da je najbolja opcija ugovor na jednu.

Panter se rukovao, odigrao odličnu sezonu, pomogao timu da se domogne evropskog Fajnal fora posle 29 godina. Sačekao je da se završi poslednji meč, samim tim i ugovor, pa je počeo da vaga ponude. Izvagao je i potpisao za Partizan.

Nedugo pošto je on parafirao ugovor s crno-belima, iz Milana put Humske krenuo je i njegov sunarodnik i saigrač iz Olimpije - Zak Ledej.


tagovi

KK PartizanOlimpija MilanoEtore MesinaKevin Panter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara