Joanis Papapetru (©MN Press)
Joanis Papapetru (©MN Press)

Papapetru: Znamo koliko je težak ovaj dres, radimo mnogo da bismo obradovali navijače

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.12.22. | 13:57

“Porazi su uticali na nas, bilo nam je teško, ali sada je lakše“

Partizan Mozzart Bet godinu završava u Evroligi, protiv Bajerna za petu recku u nizu.

Eventualni trijumf nad minhenskim klubom dodatno bi popravio raspoloženje u ekipi koja je već ostvarila četiri pobede u prethodne dve sedmice i tako značajno podigla samopouzdanje. Ali nijedna utakmica nije dobijena unapred...

Izabrane vesti

“Očekujemo tešku utakmicu. Nalazimo se u mnogo boljem trenutku, borimo se. Uspeli smo da ostvarimo dve važne pobede u Evroligi, mnogo je lakše sada i treba da zadržimo momentum. Borićemo se kod kuće za pobedu, da navijačima damo razlog za zadovoljstvo“, poručio je Papapetru.

Bajern ima svoje probleme, ali grčki reprezentativac jasno napominje da odbrana mora da ostane na najvišem nivou...

“Bajern je takmičarski sastav, toliko toga su napravili i uradili poslednjih godina. Imaju šutere, drugačije akcije u fazi napada, zato mi moramo da ostanemo fokusirani, pogotovo u odbrani jer oni mogu da postižu poene u kontinuitetu i to sa različitih strana“.

Četvrtak, 20.30: (1,35) Partizan Mozzart Bet (16,0) Bajern Minhen (3,50)

Ne tako davno crno-beli su bili u teškoj situaciji, nije bio prijatan pogled na listu odigranih utakmica jer se dosta “crvenelo“ od poraza. Sada je situacija potpuno drugačija...

“Dolazimo ovde, radimo svakodnevno i to mnogo. Porazi su uticali na nas, bili smo tužni i razumemo da navijači očekuju pobede. Znamo i šta znači ovaj dres, koliko je težak ovaj klub. Nije nam bilo lako, pogotovo jer smo gubili utakmice na jedan posed. U takvim situacijama i sreća igra ulogu, kao protiv Fenerbahčea gde smo pobedili na poslednju loptu. Znali smo da možemo bolje i da moramo da uzvratimo navijačima za bespoštednu podršku u svakom trenutku. Jako smo im zahvalni zbog toga, želimo da im pružimo još mnogo toga. Sada moramo da se fokusiramo na sledeću utakmicu“.

Upravo iz tog razloga jako je važno da se 2022. godina završi pobedom.

“Izuzetno nam je važno, krucijalno je da dobijemo pred našim navijačima, da pokažemo veliku energiju. Još posebno jer je počela sezona praznika, zbog toga bi pobeda imala još i veći značaj. Bilo bi dobro za sve da pobedimo“.

Danilo Anđušić se nada...

“Bajern je jako neugodna ekipa, iako sa dosta problema u poslednje vreme. Povređen im je najbolji igrač, Lučić koji im sigurno fali u rotaciji. Nisu startovali najbolje ove godine ali uvek su neugodni, sa dobrim trenerom, dobro vođeni i sigurno neće biti lako. Imaće motiva da dođu i ostvare pobedu u Beogradu, pogotovo što verovatno očekujemo punu dvoranu. Nadam se da ćemo mi nastaviti sa dobrim igrama koje pružamo u poslednje vreme i da ćemo nastaviti pobednički niz“, istakao je Anđušić.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetJoanis PapapetruDanilo AnđušićEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara