Pejdž igra večeras!

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.11.20. | 18:54

Erik Mika će biti van tima

Dobra i loša vest za navijače Partizana! Kako saznaje MOZZART Sport, Markus Pejdž igraće večeras protiv Crvene zvezde, to je dobra vest za crno-bele! Za razliku od njega, Erik Mika neće biti u protokolu.

Pejdž je u subotu dobio jak udarac u nos i zbog toga je bio pod znakom pitanja za večerašnji večiti derbi, ali po svemu sudeći Sašo Filipovski će moći da računa na njega u veoma važnoj utakmici i to će biti značajno "pojačanje" za crno-bele. Mika će preskočiti i ovaj susret kao što je to bio slučaj sa Uniksom i Huventudom.

Izabrane vesti

Markus Pejdž je ove sezone na 10,9 poena za 23 minuta na parketu u Evrokupu, uz jako dobrih 52,5 odsto za tri poena. U Jadranskoj ligi je nešto skromnijeg učinka, odnosno na 8,6 poena uz 43,2 odsto sa distance, te 2,4 asistencije i 1,7 skokova.

Pejdž je u subotu naleteo na rame jednog od saigrača i ubrzo je ustanovljeno da je najbolji Partizanov šuter doživeo prelom nosa. Međutim, izgleda da sve to nije bilo dovoljno da Pejdža odvoji od parketa kada ova veoma važna utakmica u pitanju.

Podsetimo da je Ognjen Jaramaz odranije van stroja, te da će biti van ekipe i na meču protiv Zvezde.



tagovi

Markus Pejdž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara