Karmelo Entoni (©AFP)
Karmelo Entoni (©AFP)

Posle Vestbruka - Lejkersi sada hoće i Karmela Entonija

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.08.21. | 21:31

U igri je i Njujork

Napravili su Los Anđeles Lejkersi pravi “bum“ na NBA transfer pijaci odlukom da dovedu Rasela Vestbruka u velikom trejdu sa Vašington Vizardsima, sve sa idejom kako bi Lebron Džejms ponovo imao “veliku trojku“ na raspolaganju. Međutim, tu izgleda neće biti kraj.

Utorak, 06.40: (6,00) Španija (20,0) SAD (1,15)

Izabrane vesti

Kako javlja američki ESPN, Lejkersi posle Rasela Vestbruka nameravaju da dovedu i – Karmela Entonija! Naime, Jezerdžije su “jako zainteresovane“ da potpišu 37-godišnjeg Mela koji je slobodan igrač posle rastanka s Portlandom, čime bi se ispunila velika želja Kralja Džejmsa da deli svlačionicu na klupskom nivou sa jednim od najboljih prijatelja. Poznato je da je Lebron nekoliko puta lobirao da se potpiše Karmelo tokom poslednjih godina, ali se karte nisu otvarale na pravi način. Sada je to i te kako moguće, pogotovo jer je Entoni imao sasvim zadovoljavajuću sezonu iza sebe u Portlandu uz 13,4 poena, 3,1 skok, 1,5 asistencija, dok je za tri poena pucao uz visokih 40,9 odsto uspešnosti.

Uz Karmela Entonija, igrač koga uprava Lejkersa najviše prati među slobodnim igračima je Rudi Gej. Lejkersi će veliku konkurenciju za Melov potpis imati u Njujork Niksima. Sportski sektor najskuplje NBA franšize obelodanio je svoj plan da vrati Entonija, koji je upravo u Niksima bio Ol star igrač u svakoj sezoni (2011-2017).

Entonijeva karijera počela je naglo da pada od odlaska iz Njujorka 2017. u Oklahomu. Dno je dotakla u Hjustonu, da bi prelaskom u Portland počeo da vraća kakvu-takvu formu i postane bitan šraf jednog tima.

Da li je konačno došlo vreme da posle Dvejna Vejda u Majamiju i Klivlendu, sada konačno zaigra i sa velikim prijateljem Karmelom u jednom NBA klubu?



tagovi

Karmelo EntoniNBA ligaNBA Free AgencyLos Anđeles LejkersNjujork Niks

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara