Dejan Radonjić (©MN Press)
Dejan Radonjić (©MN Press)

Radonjić pred FMP: Imamo malo vremena da se spremimo za kvalitetnog protivnika

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.03.21. | 16:26

"Dolaskom novog trenera i trojice igrača dobili su dodatni kvalitet", poručuje Ognjen Dobrić

Vraća se Crvena zvezda iz Moskve bez pobede, a Dejan Radonjić i njegovi momci nemaju previše vremena da misle o lošem otvaranju utakmice koje ih je koštalo boljeg rezultata. Arhivirali su crveno-beli poraz od CSKA i okrenuli se regionalnom izazovu. Košarkaši Crvene zvezde u subotu od 19 časova dočekuju FMP, a protiv Pantera su u prvom krugu takmičenja postigli čak 111 poena u Železniku.

Nema Dejan Radonjić previše prostora za ispravljanje grešaka i treninge. Pred crveno-belima je i duplo kolo Evrolige, a olakšavajuća okolnost je što će Zvezda protiv Olimpije i Makabija igrati u Beogradu.

Izabrane vesti

„Ekipa FMP-a ima svoj kvalitet, i pokazala ga je pobedama u poslednjim kolima. Iskusna ekipa sa nekoliko talentovanih mladih igrača. Imaju svoje ambicije, i dalje i takmičarski cilj u ligi. Sa promenom trenera i dolaskom trojice igrača ovo je drugačiji tim koji je podigao formu. Mi imamo malo vremena da se spremimo za ovu utakmicu u ritmu u kome smo, ali ćemo ga iskoristiti koliko god je moguće da se pripremimo za ovaj meč“, rekao je trener crveno-belih.

18.00: (6.00) Himki (20.0) Zenit (1.15)

Ognjen Dobrić je u Železniku protiv FMP-a odigrao jednu od boljih utakmica ove sezone. Pouzdani šuter crveno-belih ubacio je 21 poen i pogodio pet trojki iz šest pokušaja.

„Svaki meč u završnici ABA lige je sada izuzetno važan. Dobro poznajemo ekipu FMP-a, međutim, dolaskom novog trenera i trojice igrača ovo je tim koji je dobio dodatni kvalitet i igra dobro. Mi u ovakvom ritmu bez obzira na sve, moramo da odigramo čvrstu utakmicu sa velikom energijom, jer će ekipa FMP-a koja uz nekoliko mladih igrača ima i preko potrebno iskustvo znati da iskoristi svaki naš pad u igri“, rekao je Ognjen Dobrić.



tagovi

Dejan RadonjićOgnjen Dobrić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara