Najdžel Vilijams Gos (©Star Sport)
Najdžel Vilijams Gos (©Star Sport)

Real pred potpisom Najdžela Vilijams Gosa, ništa od Henrija

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.06.21. | 22:55

Blankosi blizu pojačanja

Čeka ceo Madrid da vidi ima li šanse da Vasilije Micić zaista potpiše za Real ovog leta posle najava da bi možda mogao da odigra još jednu sezonu u Evropi, a dok se čeka dolazak zvanično najkorisnijeg igrača Evrolige na svim nivoima, Eurohoops najavljuje dolazak još jednog ozbiljnog pojačanja – Najdžela Vilijams Gosa.

Kako ističe specijalizovani košarkaški portal Vilijams Gos nalazi se nadomak transfera u Real Madrid posle dobrih igara u Lokomotivi iz Krasnodara po povratku iz NBA lige. Pregovori su u poodmakloj fazi i transfer bi trebalo da bude zatvoren uskoro. To znači da Pjerija Henri neće ipak doći u Real, a kako se ističe ne postoji šansa da se taj posao dogodi uskoro jer Baskonija odbija da preda njegova prava direktnom konkurentu za titulu u Španiji.

Izabrane vesti

Četvrtak, 03.30: (1,27) Juta (15,0) Memfis (4,30)

Henri će postati slobodan igrač ovog leta, ali u Španiji važe gotovo slična pravila kao u NBA ligi po pitanju ugovora i prelaska iz jednog u drugi ACB klub. I dalje se ne zna gde će Henri da nastavi karijeru, ali se očekuje da krene put NBA lige.

Što se tiče nekadašnjeg šutera Partizana i Olimpijakosa on je u Lokomotivu stigao početkom ove godine i na šest utakmica u Evrokupu beležio prosečno 17 poena uz respektabilnih 50 odsto za tri, te 5,2 asistencije, 2,5 skokova i 2,3 ukradene lopte. Ima iskustvo igranja u Evroligi sa Olimpijakosom.



tagovi

KK Real MadridNajdžel Vilijams GosEvroligaPjerija HenriBaskonija

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara