(Starsport)
(Starsport)

Sastanak predstavnika Zvezde i Partizana pred derbi: Bez prisustva navijača gostujućeg tima

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.11.21. | 14:57

Cene dnevnih karata od 500 do 12.000 dinara

Povodom predstojećeg derbija između Crvene zvezde i Partizana (nedelja, 19 časova) održan je i sastanak bezbednosti na kome su bili prisutni svi predstavnici službi koje će biti angažovane na organizaciji ove utakmice, predstavnici policije,

Oba kluba i ABA lige, posle koga je odlučeno da neće biti dozvoljeno prisustvo gostujućih navijača. Takođe je odlučen način na koji će se prodavati karte.

Izabrane vesti

Kupovina karte za ovu utakmicu biće omogućena svim vlasnicima sezonskih karata Crvene zvezde za takmičarsku sezonu 2021-2022, kao i svim kupcima dnevnih karata za utakmicu 9. kola Evrolige izmešu crveno-belih i Asvela (četvrtak, 19 časdova) i koji to budu učinili na blagajni hale Aleksandar Nikolić samo na dan utakmice.

Vlasnici sezonskih karata redovno sa svojom ulaznicom dolaze na utakmicu u nedelju.

Svi vlasnici sezonskih ulčaznica će takođe moći da kupe i dnevne karte za Partizan. Svaki od njih će imati pravo da kupi maksimum dve dnevne karte za derbi, na blagajni hale Aleksandar Nikolić u petak i nedelju od 13 do 19 časova. Pravo na kupovinu će se ostvarivati davanjem sezonske karte prodavcu na uvid.

Klub s Malog Kalemegdana je podestio da se dnevne karte za Asvel prodaju na svim prodajnim mestima, navedena u zvaničnom saopštenju Zvezde i preko interneta.

Cene pojedinačnih karata za derbi su standarne za mečeve Zvezde u ABA ligi: tribine A, B i C - 500 dinara, parter B - 800, VIP loža - 1.800, plava loža - 1.500, bela loža - 1.200, počasno mesto bočno prvi red - 8.000, počasno mesto bočno drugi red - 8.000, počasno mesto prvi red - 12.000, počasno mesto bočno prvi red - 6.000.


tagovi

cene karata za derbiderbiKK Crvena zvezdaKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara