Šćepanović, Star Sport
Šćepanović, Star Sport

Šćepanović: Biće veoma bitno da pogodimo centra

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.07.20. | 21:11

"Potpisao je Mekintajer, potpisao je Dangubić, Stefan Janković se vratio. Sada gledamo igrače na poziciji centra, jer na svim ostalim pozicijama smo već formirali ekipu”

Vlado Šćepanović preuzeo je Partizan ovog leta, a gostujući u emisiji "U obruču" na "Arena sportu" novi trener crno-belih je rekao na šta se klub sada fokusirao u potrazi za pojačanjima.

Rekao je da se "Stefan Janković vratio", te da je fokus Partizana da pronađe pravog centra.

Izabrane vesti

"Potpisao je Mekintajer, potpisao je Dangubić, Stefan Janković se vratio. Sada gledamo igrače na poziciji centra, jer na svim ostlaim pozicijama smo već formirali ekipu. Videćemo šta će se dešavati na tržištu i kakav profil igrača će nam biti potreban na ovu ekipu koju već imamo. Ovo je situacija koja je nepoznanica i ništa ne može da se planira unapred. Biće veoma bitno da pogodimo tog igrača da bude kako treba", rekao je Šćepanović na Areni Sport, a prenosi Espreso.

Druga šansa za Stefana Jankovića?

A kada će Partizan, Vlado Šćepanović i igrači crno-belih moći da računaju na vetar u leđa u vidu navijača? I to je pitanje koje je na dnevnom redu.

"Svima znači i biće hendikep ako se bude igralo bez publike. Nismo još bili u situaciji da razgovaramo o tim stvarima, ali se razmišlja i u tom pravcu. Mi smo u Areni od prošle godine, imamo ugovor, a sport se igra zbog publike - bila mala ili velika sala - to će biti sablasno. Ni kao igrač nisam voleo da igram pred praznom salom, to nije sport, to nije košarka. Situacija je takva kakva jeste i pretpostavljam da će taj početak biti bez publike", otkrio je novi trener crno-belih.

Još centar

Brojni beogradski mediji preneli su pre nekoliko dana da će drugi Čačanin, Vlade Androić, biti deo Partizanovog stručnog štaba, ali po svemu sudeći to se neće dogoditi.

"Jedino novo lice u stručnom štabu je Džoli Mijatović, veliki stručnjak i pregalac. Profesor Koprivica je u penziji ali ostaje kao savetnik, jer nam njegovo iskustvo mnogo znači. Manje više stručni štab i medicinski staf će ostati isti", rekao je Šćepanović za Arenu sport.


tagovi

Vlado Šćepanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara