Alen Smailagić (©Star Sport)
Alen Smailagić (©Star Sport)

Smailagić o izostanku drame: Shvatili smo koliko je ovo ozbiljno, moramo da igramo kao ekipa

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.05.23. | 22:20

"Imali su dosta ofanzivnih skokova koje ćemo morati nekako da smanjimo u sledećoj utakmici kako bi pobeda bila još sigurnija"

Napravili su košarkaši Partizan Mozzart Beta sve što je trebalo na startu polufinala Jadranske lige, pobedili Cedevitu Olimpiju i sada u Ljubljani imaju meč loptu za novo finale u kojem već čeka Crvena zvezda.

Alen Smailagić je i ove večeri odradio svoj posao kako treba, skupio je sedam poena, tri skoka, te po dve asistencije i ukradene lopte i pomogao da se crno-beli lakše dokopaju trijumfa. Svakako, mnogo lakše nego što je to bio slučaj u prve dve utakmice četvrtfinala sa Studentskim Centrom kada je bilo drame do poslednje sekunde.

Izabrane vesti

"Shvatili smo koliko je ovo ozbiljno, koliko moramo da igramo kao ekipa i budemo zajedno. Opet smo imali manjih problema, ali to ćemo da rešimo već u ponedeljak. Spremamo se, čekaju nas put i trening, nema mnogo vremena za odmor jer je već sledeća utakmica u utorak. Daćemo sve od sebe", nema dilemu Smailagić.

Partizan Mozzart Bet je imao jedno od najboljih poluvremena u pogledu defanzivnog učinka...

"Da je najbolja - nije. U poslednje vreme svakako igramo dobru odbranu, sa mnogo uzetih lopti i to nam ide u korist. Imali su dosta ofanzivnih skokova koje ćemo morati nekako da smanjimo u sledećoj utakmici kako bi pobeda bila još sigurnija".

Kada već pričamo o skokovima, Balša Koprivica je u tom segmentu bio najbolji kod crno-belih sa pet...

"To je sve želja. Ušao je i dao nam dobru energiju. On je jedan od najboljih momaka u timu. Doći će i njegovo vreme, treba mu samo nekoliko utakmica da se uigra".

Smailagić priznaje da sada nije ispratio plej-of NBA lige...

"Sada ne, s obzirom da imamo naše obaveze, tako da sam fokusiran samo na naš plej-of".



tagovi

ABA ligaPartizan Mozzart BetKK PartizanAlen SmailagićCedevita Olimpija

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara