Dragan Milosavljević (©MN Press)
Dragan Milosavljević (©MN Press)

U predgrađu Madrida stvara se srpska kolonija, Milosavljević potpisao

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.11.21. | 17:11

Novo poglavlje za srpskog reprezentativca

Dragan Milosavljević ide u Fuenlabradu. Posle nešto manje od mesec dana od rastanka sa Bursom, srpski košarkaški reprezentativac potpisao je ugovor sa klubom iz predgrađa Madrida gde će pokušati da vrati svoju karijeru na kolosek.

Petak, 19.00: (1,80) Crvena zvezda (14,5) Uniks (2,15)

Izabrane vesti

Milosavljevića će u Fuenlabradi dočekati sunarodnici Dušan Ristić i Jovan Novak koji su letos stigli u klub. Osvajaču evropskog srebra u Istanbulu 2017. Fuenlabrada će biti četvrti klub u ovoj kalendarskoj godini posle Unikahe, sa kojom se rastao sredinom februara nakon što je preživeo seriju teških povreda, te Mege u kojoj je završio prošlu sezonu i Burse u kojoj je počeo takmičarsku 2021/22 kod Dušana Alimpijevića. Kako se kockice nisu poklopile u Turskoj, krajem prošlog meseca dobio je zahvalnicu, a umesto njega doveden je Entoni Braun.

Momak rodom iz Kruševca je tokom prethodnih sedam godina pretrpeo kidanja prednjeg ukrštenog ligamenta obe noge, ali i niz "propratnih" povreda koje su ga dugo odvojile od terena. Bio je deo reprezentatcije Srbije koja je letos jurila plasman na Olimpijske igre u Tokiju, ali je doživela težak poraz od Italije u Beogradu...

Fuenlabrada posle 11 kola ACB lige ima skor 2-9 i deli poslednje mesto na tabeli sa Betisom.



tagovi

ACB ligaDragan MilosavljevićFuenlabrada

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara