Foto: Olimpia Milano
Foto: Olimpia Milano

Zauvek zahvalni: Vladimir Micov napustio Olimpiju iz Milana

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.06.21. | 16:47

Tim sa severa Italije zahvalio se srpskom igraču na svemu učinjenom

Posle četiri sezone, Vladimir Micov napustio je Olimpiju iz Milana i to je italijanski tim zvanično saopštio na svom sajtu. Zahvalili su se Micovu na svemu što je uradio za klub, a uradio je mnogo. Sve to uz poruku: "zauvek zahvalni".

Micovu je istekao ovog leta ugovor sa Olimpijom, a tim koji predvodi Etore Mesina odlučio je da tu stavi tačku na saradnju sa srpskim internacionalcem.

Izabrane vesti

Tokom četiri godine igranja za Olimpiju, pomogao je ekipi da dođe do jedne titule prvaka Italije, tri Superkupa, jednog Kupa i odlaska na Fajnal for posle 29 godina čekanja.

Svojim igrama u Olimpiji sigurno je osigurao važno mesto u novijoj istoriji kluba.

"Njegovo mesto u istoriji je osigurano. Pored svih pobeda, rekorda i košarke na visokom nivou, Vlado Micov je svakodnevno bio uzor za profesionalizam i na terenu i van njega. I dok se naši putevi razdvajaju, Olimpija u ime navijača želi Vladi i njegovoj porodici sve najbolje u budućnosti", stoji u saopštenju Olimpije.

Micov je u karijeri igrao za OKK Beograd, Lavove, Budućnost, Partizan, Panionios, Kaha Laboral, Kantu, CSKA, Galatasaraj i Olimpiju Milano u koju je stigao 2017. godine.



tagovi

Vladimir Micov

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara