Nebojša Čović (©MN press)
Nebojša Čović (©MN press)

Zvezda do utorka donosi odluku o Kupu: Kako da učestvujete kada KSS nije sankcionisao nekog jer je napustio takmičenje

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.02.23. | 12:34

"Imamo priču, imamo razgovor sa Teodosićem. Da li će igrati ili ne, videćemo", rekao je predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović

Košarkaši Crvene zvezde u 19. kolu ABA lige gostuju ekipi Zadra, jedinom rivalu koji ga je porazio u dosadašnjem toku sezone na Jadranu (17.00). Jutro uoči susreta, na TV Prva gostovao je predsednik kluba Nebojša Čović i dotakao se aktuelnih tima.

Prva, Kup Radivoja Koraća u Nišu (15-18. februar). Crvena zvezda je najavila da bi mogla da bojkotuje borbu za Žućkovu levicu, iako brani trofej.

Izabrane vesti

Povod za ovakvu reakciju crveno-belih su dešavanja iz leta 2022, kad je Partizan istupio iz završnice prethodnog plej-ofa srpskog prvenstva. Odluka će biti doneta u naredna dva dana.

"U ponedeljak ili utorak ćemo doneti odluku o učešću o Kupu. Iz prostog razloga – kako da učestvujete kada KSS nije sankcionisao nekog jer je napustio takmičenje, ponizio celu košarku. Mi sad treba da razgovaramo oko igrača za prozore. S kim da razgovaramo", istakao je Čović.

Ponovo se govorilo i o potencijalnom dolasku Miloša Teodosića na Mali Kalemegdan, s obzirom da je nedavno izjavio da ima načelni dogovor sa iskusnim plejmejkerom Virtusa iz Bolonje kako bi od narednog leta zaigrao u crveno-belom.

Istakao je da nije još sve jasno po pitanju dolaska jednog od najboljih plejmejkera u istoriji srpske i evropske košarke.

"Imamo priču, imamo razgovor, da li će igrati ili ne videćemo. Sačekajte da odigramo sezonu. Danas imamo Zadar. Imamo Kup, gde imamo ambicije", zaključio je Nebojša Čović.



tagovi

KK Crvena zvezdaNebojša ČovićKup Radivoja KoraćaMiloš Teodosić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara