Zvezda počinje ABA ligu bez Vajta, Dobrića, Lazića, Davidovca...

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.09.21. | 17:35

„Lazarević i Volters su bez košarkaškog treninga sa ekipom, a pod znakom pitanja je i Uskoković“, kaže trener Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni igraju u petak od 20 časova u hali “Aleksandar Nikolić” protiv ekipe Splita. Crveno beli pred ovaj duel imaju mnogo problema sa povredama igrača, ali bez obzira na sve žele da započnu novu sezonu na pravi način pred velike izazove.

Tim koji je tokom leta pretrpeo brojne izmene u pripremnom periodu odigrao je sedam utakmica, ali su dobre igre posebno na turniru u Mihenu ostale u senci povreda koje su se ređale kao na traci, a na poslednjoj trening utakmici u utorak trener Dejan Radonjić i stručni štab nisu mogli da računaju na čak šestoricu igrača: Lazića, Lazarevića, Dobrića, Davidovca, Voltersa i Vajta.

Izabrane vesti

Trener crveno belih pozvao je navijače kluba da dođu u što većem broju pozdrave novi tim Crvene zvezde.

Gotovo sigurno ćemo nastupiti bez većeg broja igrača: Vajt je van trenažnog procesa zbog povrede koju je zadobio još protiv Panatinaikosa i očekujemo ga za nekoliko meseci. Dobrić i Lazić u najboljem slučaju će trenirati za desetak dana, Davidovac polako izlazi iz povrede i videćemo kada će nam se priključiti sledeće nedelje. Lazarević i Volters su bez košarkaškog treninga sa ekipom, a pod znakom pitanja je i Uskoković. Sve ovo navodi da smo pripreme za ovaj meč izveli u neočekivanim okolnostima. Morali smo da pronađemo način da radimo kako želimo. Međutim, bez obzira na sve želimo pobedu. Znamo da će tokom ove sezone biti prilike da pozivamo navijače da prepoznaju trenutak i pomognu nam kada je važno, ali očekujemo da budu u što većem broju sutra uz nas i daju podršku momcima koji će sutra igrati”, rekao je trener crveno belih.

Utakmica Crvena zvezda - Split igra se u petak od 20 časova u hali “Aleksandar Nikolić”.



tagovi

Dejan Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara